Žena kojoj je zanimanje da bude Barbika

02.03.2021

19:30 >> 12:01

0

Svet Brazilke Brune je obojen ružičastom bojom

Žena kojoj je zanimanje da bude Barbika
Copyright Printscreen

Brazilka Bruna je opsednuta ružičastom bojom i najpopularnijom lutkom na svetu i zato je od Brune Karoline Peres, postala Bruna Barbi.

Bruna, koja je diplomirala pravo, potiče iz južne države Parane a za život zarađuje tako što na društvenim mrežama prikazuje svoj ružičasti način života a kaže da je ovom bojom opčinjena čitavog života. Tek kasnije je postala i obožavateljka lutke Barbi.

U svojim tinejdžerskim godinama je odlučila da počne da nosi samo odeću u ružičastoj boji a njeni prijatelji su u jednom trenutku počeli da je zovu Barbi i tako je postala Bruna Barbi, trenutno jedna od najuticajnijih influenserki u Brazilu. Ona ima preko deset miliona pratilaca na TikToku, 2,4 miliona obožavaoca na YouTubu i preko 300.000 sledbenika na Instagramu.

Bruna živi u ružičastoj kući u kojoj je sve ružičasto. Čak i kuhinja i bazen. Svakodnevno provodi mnogo vremena, jer je to sada, kako kaže, njena profesija. Već osam godina deli fotografije i video zapise sa svojim fanovima a 90% njenih sledbenika su žene između 18 i 34 godine.

Ova ružičasta barbika je do sada uložila oko 92.000 dolara u gradnju svog doma na obali u Parani. Ime grada u kome živi nije htela da objavi ali teško da će ostati anonimna s obzirom da je kompletna kuća ružičasta: od fasade do ograde.

Naravno, i sve unutar kuće je ružičasto. Sve osim jedne sobe koja je plava i koja je namenjena Kenu, koga još uvek nije pronašla. Do tada, sobu koristi njen brat kad dođe u posetu.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike