Zakleli su se na večnu ljubav, a onda su našli bizarne razloge za razvod: Neki se razvode zbog novca, a neki zbog prljavog zida i mnogo šminke

09.04.2021

12:30 >> 10:54

0

Jedna žena iz Kalifornije imala je razlog za razvod vredan 1,3 miliona dolara

Zakleli su se na večnu ljubav, a onda su našli bizarne razloge za razvod: Neki se razvode zbog novca, a neki zbog prljavog zida i mnogo šminke
Copyright Pixabay

Kada su stajali pred matičarem, zaklinjali su se da će deliti dobro i zlo i biti zajedno dok ih smrt ne razdvoji. Ali onda je nešto krenulo naopako. Ovo su bizarni razlozi zbog kojih su razvedeni brakovi:

– Nakon 25 godina braka, jedna žena iz Kalifornije imala je razlog za razvod vredan 1,3 miliona dolara. Ona je 11 dana pre nego što je podnela zahtev za razvod braka osvojila džekpot na lutriji. Kako je novac želela da zadrži samo za sebe, odlučila se za razvod. Ali pošto je sud saznao za dobitak, doneo je odluku da se brak razvede, a 1,3 miliona dolara podeli na ravne delove.

Pixabay

– Jedan zid je bukvalno kriv za razvod bračnog para iz Nemačke 2009. godine. Suprug je opsesivno čistio kuću i u njoj premeštao nameštaj punih 15 godina, a kap je prelila čašu kada je srušio zid i ponovo ga napravio – jer je bio prljav.

– Bračni par Njujorčana se venčao 1994. godine, a onda je supruga, posle 22 godine, saznala da se muž od nje razveo u Dominikanskoj Republici, posle samo četiri meseca braka. Svih tih godina oni su potpuno normalno i lepo živeli u svojim domovima u Njujorku i Francuskoj i dobili sina. Kada je saznala istinu, pošto je otkrila da nije navedena kao vlasnica na ugovoru o njihovom domu, suprug je tvrdio da je to pokušaj zaštite njihove imovine. Ona veruje suprotno – da je to bio pokušaj da joj se otme imovina.

Pixabay

– Tridesetčetvorogodišnji muškarac je podneo zahtev za razvod od svoje 28-godišnje supruge samo nekoliko dana posle venčanja jer ju je video bez šminke. Suprug je naveo da je sve lažno na njoj, uključujući i trepavice, a „obmana“ je otkrivena kada su zajedno otišli na plažu a voda iz okeana joj isprala kompletnu šminku.

– Jedan Italijan je 2007. godine podneo zahtev za razvod, a kao razlog je naveo da njegovu suprugu „opseda đavo“ jer ima napade, koči se i levitira. Sud u Milanu odobrio je razvod, priznavši postojanje takvog ponašanja, ali je odbio da kaže da je za to kriva supruga.

Pixabay

– Posle 70 godina braka, 99-godišnji Italijan se razveo od svoje supruge kada je slučajno pronašao pisma koja je pisala svom ljubavniku četrdesetih godina prošlog veka. Supruga je priznala aferu, ali muž nije želeo da joj oprosti.

– Godine 2007. jedan Rus je suprugu izgubio na pokeru. Kada mu je ponestalo novca tokom igre, založio je svoju ženu. Supruga, kada je to saznala, odlučila je da ode sa čovekom koji ju je dobio na pokeru i koji je osvojio njeno srce.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike