Kao u najboljim sapunicama: Majka u budućoj snaji prepoznala izgubljenu ćerku, ali venčanje nije otkazano jer je otkrivena još jedna tajna!

09.04.2021

18:30 >> 17:05

0

Na venčanju u Kini jedan prst je u pravom smislu reči bio prst sudbine

Kao u najboljim sapunicama: Majka u budućoj snaji prepoznala izgubljenu ćerku, ali venčanje nije otkazano jer je otkrivena još jedna tajna!
Copyright Pixabay

Poslednjeg dana marta, u kineskom gradu Sudžou venčanje se pretvorili u neverovatnu priču, koja kao da je izašla iz neke sapunice.

Buduća svekrva je na prstu devojke koja je upravo trebalo da se uda za njenog sina primetila neobičan mladež. Isti takav mladež imala je njena ćerka koja je nestala pre 20 godina. Briznula je u plač, ali su svi mislili da je to od radosti i niko od svatova nije shvatio zašto je tako gorko ridala.

Prišla je roditeljima buduće snaje i upitala ih da li je možda njihova ćerka usvojena, objasnivši da je njena davno izgubljena ćerka imala isti takav, karakterističan mladež.

Mladini roditelji su pretrnuli, jer je to bila tajna koju nisu nikome otkrili, prenosi “Orijental dejli”. Budućoj svekrvi su priznali da su devojčicu našli pre 20 godina i da su je odgojili kao svoju.

Printscreen

Potom su se i mlada i njeni usvojitelji rasplakali, jer „kako će se udati za brata“. Ali onda dolazi do preokreta zbog kog venčanje nije otkazano. Buduća svekrva je otkrila svoju tajnu:

– Kad sam izgubila svaku nadu da ću te pronaći, usvojila sam drugo dete. Evo ga, stoji pred tobom. Udaćeš se za njega.

Tada su se svi svatovi rasplakali, a mlada je rekla da ima dvostruki razlog za slavlje, jer je na dan venčanja pronašla svoju biološku majku.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike