Holandski zabavni park otvorio svoja vrata uz jedan uslov: Svi su morali da se testiraju

11.04.2021

15:30 >> 11:31

0

U ponudi je bilo dve hiljade karata za posetioce starije od 12 godina

Holandski zabavni park otvorio svoja vrata uz jedan uslov: Svi su morali da se testiraju
Copyright

Ljubitelji adrenalinske vožnje na rolerkosteru su juče mogli ponovo da posete holandski zabavni park Helendorn koji je prvi otvorio vrata nakon jednogodišnje pauze, ali uz ograničeni broj posetilaca koji su morali pre toga da urade test na korona virus.

Pixabay

U ponudi je bilo dve hiljade ulaznica a posetioci stariji od 12 godina su karte mogli da naruče preko Interneta i rezervišu test na korona virus na određenim lokacijama. Izveštaj o negativnom rezultatu testa, ne stariji od 40 sati, dobijan je preko aplikacije na mobilnom telefonu i morao je da bude pokazan na ulazu, zajedno sa identifikacionim dokumentom.

Pixabay

Popularna izložba cveća Keukenhof, zoološki vrtovi, kazina i istorijske turističke atrakcije takođe su učestvovali u probnom testu, koje je zahtevalo ozbiljno planiranje kako bi se omogućilo socijalno distanciranje.

Avanturistički park Helendorn u Overejselu je relativno mali i uglavnom je zanimljiv porodicama sa decom. Poznat je po rolerkosteru „Tornado“ i vodenom parku sa toboganima pod nazivom „Akuaventura“, za koji je potrebna posebna ulaznica. Ova atrakcija na otvorenom prostire se na 5.000 kvadratnih metara i ima 11 tobogana i poseban prostor za najmlađe.

Zvanično je prodato 75% karata ali je na prodaju dosta uticalo i hladno vreme.

-Želeli smo da saznamo koliko su ljudi spremni da se testiraju pre nego što reše da provedu slobodan dan u parku i da vidimo kako bi sve to funkcionisalo, rekao je Rene Peul, direktor prodaje i marketinga u Helendornu.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike