I za likove iz "Ratova zvezda" postoji predah: Ali ovo nismo očekivali od Luka Skajvokera i Darta Vejdera (VIDEO)

05.03.2024

20:11

0

Moraju da se opuste od tolike napetosti

I za likove iz "Ratova zvezda" postoji predah: Ali ovo nismo očekivali od Luka Skajvokera i Darta Vejdera (VIDEO)
Luk Skajvoker i Dart Vejder - Copyright Profimedia

Likovi iz "Ratova zvezda" doživeli su brojne trenutke u kojima su im životi bili u opasnosti i morali su da vode teške bitke protiv veoma moćnih protivnika. Nakon toliko sukoba i napetih situacija, došlo je vreme da se opuste i, zašto ne, popiju dobro pivo. Da li ste ikada videli Obi-Vana Kenobija, Luka Skajvokera ili čak Imperatora Palpatina kako piju pivo?

E pa da, u originalnim filmovima ova tri lika su našla vreme da popiju pivo, ali mirno, normalno je što se ne sećate da ste videli te scene jer zapravo nisu bile stvarne. Međutim, oni koji će najbolje poznavati ovu zanimljivost su oni koji nas čitaju iz Čilea i koji su gledali Kanal 13.

Godine 2003. i 2004. premijerno su prikazane originalne trilogije filmova Ratova zvezda na ovom kanalu i imale su veoma neobičan način odlaska na reklame. Najbolje je da prvo pogledate sledeće video snimke, a ispod ćete naći objašnjenje svega.

Kako možete videti, televizijski kanal nije prekidao emitovanje filma, već je direktno napravio montažu da ubaci reklamni prostor unutar njih, stvarajući utisak da su to scene koje odgovaraju ovim dugometražnim filmovima. Ova serija reklama, pod nazivom Sila je sa pivom Kristal, stvorena je isključivo da bi se prikazala na ovako komičan način.

Naravno, Imperator Palpatin nikada ne bi pio pivo pred Lukom i Dart Vejderom, kao što ni majstor Joda nikada ne bi dozvolio Luku da uzme pauzu samo da bi popio limenku piva, iako je nesumnjivo da ove reklame odišu velikom originalnošću po načinu na koji je piće promovisano.

Štaviše, kampanja je bila toliko uspešna da je CCU (Compañía de Cervecerías Unidas) odlučila da ponovi ovaj potez sa drugim filmovima, kao što su Američka lepota ili Gladijator, i čak je dobila nekoliko nagrada. Ono što je sigurno je da, nakon što ste videli ove reklame, teško da ćete moći da izbacite iz glave melodiju piva, piše vidaextra.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike