Najbogatija Indijka poseduje 169 automobila i živi u domu od milijardu dolara: Luksuz kakav ne možete ni da zamislite (VIDEO)

19.06.2023

20:11

0

Autor: K. O.

Za decu važe stroga pravila

Najbogatija Indijka poseduje 169 automobila i živi u domu od milijardu dolara: Luksuz kakav ne možete ni da zamislite (VIDEO)
Copyright Profimedia

Neki ljudi žive u nezamislivom luksuzu, a među njima je Nita Ambani (59), supruga najbogatijeg Indijca na svetu Mukeša Ambanija, milijardera i vlasnika izuzetno uspešne fabrike u Indiji Reliance Industries.

Bogatstvo njenog supruga procenjuje se na 83 milijarde evra, pa tako ona i njena porodica žive raskošno u luksuzu koji je potpuno nezamisliv običnom čoveku. U njenoj garaži parkirano je 169 automobila, dok osoblje koje ih opslužuje broji čak 600 članova, uključujući kuvare, čistače, konobare i instruktore fitnesa.  

Dom vredan milijardu dolara

Jedna od najbogatijih porodica na svetu živi u rezidenciji Antilia u Mumbaiju, u najskupljem neboderu na svetu, vrednom milijardu dolara. Njihova "kuća" sastoji se od 27 spratova s brojnim zabavnim sadržajima poput bioskopa, spa prostora, hrama, plesne dvorane i prostorije posvećene automobilima.  

Profimedia
 

Kada požele da se opuste, članovi njene porodice kupaju se ispod tuša iz kojeg izlazi veštački sneg, a čuva ih obezbeđenje koje ima svoje zasebne stambene prostorije.

Istančan ukus

Nita je inače dizajner enterijera, a voli da troši novac na luksuzne stvari.  Očekivano, ima istančan ukus za torbice. Tako njena Hermesova torbica košta 350 hiljada evra, a jednom prilikom je naručila 25 hiljada komada posuđa od zlata. Mužu je kupila luksuzni Maybach 62, dok je milijarder supruzi poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra.

Iako se ova dama najčešće pojavljuje u tradicionalnoj odeći, Cartier, Bulgari i Gucci neke su od njenih omiljenih modnih marki.

Bavi se i humanitarnim radom, pa je u Mumbaiju osnovala školu i bolnicu, a bračni par je donirao 68 miliona evra pomoći u pandemiji.

Profimedia
 

Za decu važe stroga pravila

Najbogatiji indijski par u braku je već 37 godina i ima troje dece i to dva sina i kćer. Oni su rasli po strogim pravilima, a Nita je insistirala na tome da se deca odgoje u skromnim uslovima, te su tokom svog odrastanja dobijali džeparac, morali su da se voze javnim gradskim prevozom i imali su stroga ograničenja za izlaske, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike