Pronašao kutiju sa znakom đavola: Unutra su bili pramen kose i još tri predmeta (VIDEO)

04.04.2023

10:14

0

Na kutiji je na starom velškom jeziku pisalo "ne otvaraj"

Pronašao kutiju sa znakom đavola: Unutra su bili pramen kose i još tri predmeta (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Renoviranje stare kuće iz dvadesetih godina koje je jedan muškarac dokumentovao na TikToku postalo je viralni hit sa preko 70 miliona pregleda. 

Naime, na društvenoj mreži TikTok, korisnik pod imenom "geebeetv" objavio je nekoliko kratkih snimaka tokom kojih je otkrivao različite čudne predmete koji su pronađeni u kući, privlačeći pažnju svojih pratilaca.

 

 

Međutim, ono što je najviše izazvalo pažnju pratilaca jeste jeziva drvena kutija ukrašena pentagramom na kojoj je pisalo "peidiwch ar ryddhau", što na starom velškom jeziku znači "ne otvaraj". 

Nedelju dana kasnije pronađen je ključ za kutiju, koji je bio sakriven iza starog ogledala koje se nalazilo na podu. Nakon što je otvorio kutiju, muškarac je u njoj pronašao izgoreli deo ploče za "prizivanje duhova", jedan privezak, pramen kose i još jedan ključić.

Njegovi pratioci na TikToku su bili baš radoznali i zainteresovani za čudne predmete, pa su tražili nastavak u kojem bi objasnio šta se dalje desilo, ali je bilo i onih koji su tvrdili da je sve namešteno.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike