Spektakularno otvaranje Insta TV: Danas u 18 časova počinje „Prvi bend Srbije“ - talent šou koji će oboriti sve rekorde gledanosti

28.10.2022

08:26

0

Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli – Insta TV donosi novu eru televizije!

Spektakularno otvaranje Insta TV: Danas u 18 časova počinje „Prvi bend Srbije“ - talent šou koji će oboriti sve rekorde gledanosti
Insta TV logo (1) - Copyright Promo

Od ovog petka više ništa neće biti isto, jer počinje revolucija televizije kakvu smo do sada poznavali. U petak 28. oktobra u 18 časova počinje novo muzičko takmičenje „Prvi bend Srbije“, čime će zvanično početi i emitovanje programa potpuno nove i drugačije televizije na medijskom tržištu Srbije, ali i regiona – Insta TV. Ovaj TV kanal je prvi interaktivni kanal u Srbiji i predstavlja spoj televizije i društvenih mreža, pružajući mogućnost gledaocima da aktivno učestvuju u programu televizije, ali i da ga kreiraju.

Novi brend, Insta TV, u okviru paketa kablovskih kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcionim, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom kako zabavnom i talent, tako i rijaliti programu, u šta će se gledaocim uveriti kada u petak počne novi talent šou program „Prvi bend Srbije“ koji će biti okosnica programske šeme Insta TV.

Promo
 

„Prvi bend Srbije“ predstavlja prvi televizijski „band camp“ za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače. Na ovom projektu je vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, sa svojim timom radio skoro deset godina, sa željom da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da sve talentovane mlade ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, ali i nekada popularnom sviranju u garažama. Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost - gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

- U petak u 18 časova počinje Insta TV, prvi interaktivni kanal u Srbiji, svi gledaoci na televiziji će moći da gledaju komentare i reakcije učesnika društvenih mreža, a voditelji će moći da reaguju na njih. Suštinska platforma na kojoj stoji potencijalno visoka gledanost Insta TV jeste jedan šou koji već više godina planiram da realizujem, jedan. veliki džinovski talent šou, koji će se emitovati dva puta po četiri meseca godišnje, gde će u velikom muzičkom kampu živeti 36 muzičara, koji svake nedelje nastupaju u 6 grupa od po 6 članova. Oni će imati radionice, probe i nastupe u našem pozorištu. Svih sedam dana će se spremati za šou, kada će pred publikom svirati i cover i autorsku pesmu, za koju će se glasati. Ideja celog programa je da ponovo formiramo pop i rok muzičku scenu. Pravimo još nekoliko kanala, ali ovo je najambiciozniji i najkomplikovaniji – rekao je Željko Mitrović.

Cilj televizije Insta TV jeste da se mladi vrate televiziji, ali i da se trendi, drugačijim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika. Insta TV donosi transformaciju televizije kakvu poznajemo i konačno objedinjuje digitalni i televizijski svet. Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli – Insta TV donosi novu eru televizije!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike