Pogodite koji član kraljevske porodice voli krimi romane, a ko ne ispušta foto-aparat iz ruke

17.02.2022

19:30

0

Autor: 24sedam

Svako ima svoje posebne hobije, od kojih su neki prilično neobični

Pogodite koji član kraljevske porodice voli krimi romane, a ko ne ispušta foto-aparat iz ruke
profimedia-0280339067 - Copyright Profimedia

Bilo bi lako pomisliti da članovi kraljevske porodice pored svih dužnosti, nemaju vremena za bilo kakve hobije. Ali i oni znaju da uživaju u svom slobodnom vremenu i imaju širok spektar interesovanja.

Kraljica Elizabeta

Profimedia
 

Pored aktivnosti na otvorenom, kraljica je poznata po uzgoju trkačkih konja. Neki procenjuju da joj je ovaj hobi do sada doneo više od 9 miliona dolara. Kraljica voli i golubove i to one takmičarrske, posedujući ih oko 200 koji se drže u luksuznom namenski izgrađenom potkrovlju u Sandringemu. Potkrovlje je koštalo oko 60.000 dolara! Takođe voli da čita krimi romane.

 

Princ Čarls

Profimedia
 

Princ od Velsa se tokom godina okušao u brojnim hobijima. On je strastveni umetnik, jednom je čak napisao knjigu za decu. Ali njegova prava ljubav je bavljenje zelenilom u vrtovima rezidencija, čak se okušao u specijalizovanoj umetnosti postavljanja živih ograda, kao deo njegovih napora da sve ostane što tradicionalnije.

Kamila, vojvotkinja od Kornvola

Profimedia
 

Kao i mnogi drugi u kraljevskoj porodici, Kamila uživa u čitanju i slikanju. Ali ona takođe voli aktivnosti na otvorenom, koristeći lepotu sela Korniša, kao i škotskih visoravni kada boravi u Balmoralu. Tamo uživa u jahanju, pecanju, planinarenju, pa čak i u skijaškom trčanju.

Princ Vilijam

AP photo
 

Princ Vilijam voli helikoptere. Nekoliko godina je radio kao pilot za Britansku vazdušnu službu hitne pomoći u Norfolku. Takođe se priča da voli da gleda filmove. Ali njegova velika strast je sport. Tokom godina učestvovao je u veslanju, jahanju, hokeju, tenisu i skijanju, kao i u poznatom elitnom sportu polo koji kombinuje elemente hokeja i jahanja.

Ketrin, vojvotkinja od Kembridža

Profimedia
 

Kejt Midlton je stekla reputaciju fotografa zvezde, čak je i osvojila nagradu za svoje porodične fotografije. Ona redovno objavljuje fotografije princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luja u posebnim prilikama koje je snimila, umesto da se oslanja na zvanične fotografe.

Princ Hari

Profimedia
 

Kao i njegov brat Vilijam, i princ Hari takođe uživa u dobroj igri polo, kao i u drugim sportovima poput ragbija. Hari se okušao i u snimanju dokumentarnih filmova kako bi istakao zabrinutost u vezi sa situacijom siročadi obolele od AIDS-a, i na kraju je osnovao sopstvenu dobrotvornu organizaciju za podršku deci koja žive sa HIV-om. Nedavno je uživao na prestižnom sajmu cveća u Čelziju. Šaljivo kaže da postaje dobar u sadnji drveća nakon što su ga molili da ih sadi na zvaničnim kraljevskim prilikama.

Princ Endru

Profimedia
 

Poput vojvotkinje od Kembridža, kraljičin drugi sin, princ Endru, takođe je napravio ime u svetu fotografije, čak je objavio i sopstvenu knjigu fotografija. Ima reputaciju strastvenog fotografa i čak je poznato da objavljuje svoje porodične snimke na svojoj zvaničnoj Facebook stranici!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike