"Slagalica na aparatima": Sinoćna epizoda je neke zadivila, a nekima je bilo neprijatno da je gledaju (VIDEO)

20.01.2022

14:00

1

Autor: 24sedam

Pobeda za pamćenje!

"Slagalica na aparatima": Sinoćna epizoda je neke zadivila, a nekima je bilo neprijatno da je gledaju (VIDEO)
rts1 - Copyright printscreen/youtube/rts

Četvrtfinale kviza u kojem su učestvovali Arsenije i njegov protivnik Milan Đorđević sigurno će ostati u sećanju budući da se ovakav rezultat retko viđa. Čak 221:17.

Arsenije je već na početku osvojio trideset poena u prvoj igri, tako što je od ponuđenih slova sastavio iste reči kao i produkcija Slagalice, i tako ostavio protivnika bez poena.

U drugoj igri koja zahteva dobre računarske veštine trebalo je doći do broja 610. Arsenije je uspeo da dođe do broja 609 - baš kao i kompjuter.

Njegove ubedljive pobede nizale su se u svakoj igri ostavljajući protivnika daleko iza sebe, sa 0 poena. Oduševljena publika je odmah počela da komentarišu partiju na društvenim mrežama.

 

"Slagalica na aparatima", "Ova Slagalica je mnogo neprijatna", "Najubedljivija pobeda u istoriji", komentarisali su na Tviteru uspehe mladog takmičara koji je postao "kvizoman" sa samo 15 godina, kada se prvi put prijavio za Slagalicu.

 

  - Opet sam nadmašio samog sebe, iako sam očekivao da će biti puno zanimljivije, mislim da je protivnik bio pod izvesnom tremom i da je mogao puno više da pokaže. Ja sam iskoristio sopstvene jake tačke i zato je rezultat možda i pomalo nerealan - istakao je Arsenije.

 

Milan je, sa druge strane, priznao da ga je "blokada" sprečila da osvoji veći broj poena te da će se potruditi da u sledećoj partiji bude bolji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike