Želite da provedete noć u Pariskoj operi? Moguće je i koštaće vas samo 37 evra

19.02.2023

09:08

0

Autor: A.G.

Neponovljivo iskustvo!

Želite da provedete noć u Pariskoj operi? Moguće je i koštaće vas samo 37 evra
Prespavajte u pariskoj operi - Copyright Profimedia

Na Internetu je osvanula potpuno neobična ponuda da će na samo jednu noć dvoje srećnika imati priliku i čast da prespavaju u raskošnoj pozlaćenoj loži Pariske operne kuće koja je inspirisala poznati mjuzikl „Fantom iz opere“.

Profimedia
 

Ova ekskluzivna ponuda za dvoje pružiće priliku spavanja u spektakularnoj loži „Box of Honour“ koja će samo za tu priliku biti zamišljena kao spavaća soba s pozlaćenim nameštajem i plišanim crvenim dekorima.

Gosti će takođe moći da lutaju hodnicima zgrade koja datira iz 1875. godine, sa pristupom mnogim oblastima koje su obično zabranjene za javnost.

Profimedia
 

Ovo će uključivati obilazak privatnih plesnih studija, privatnih arhiva opere i posetu podzemnom „jezeru“ koje je bilo inspiracija za Fantomovu jazbinu.

Samo za njihove oči održaće se i čas baleta koji će voditi jedan od plesača opere u Parizu, kao i ekskluzivni nastup umetnika pariske operske akademije.

Profimedia
 

Večera će biti servirana u Foier de la Danse, istorijskoj prostoriji za probe za ples iza glavne scene pozorišta koja je obično dostupna samo za plesače koji se zagrevaju pre predstave.

Prilika za rezervaciju ovog čarobnog kutka u čuvenoj Pariskoj opernoj kući iz 19. veka biće dostupna od 1. marta u 17 sati po srednjoevropskom vremenu, a koštaće svega 37 eura, što je i broj same lože. Samo noćenje predviđeno je za 16. jul.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike