Soba po meri „čokoholičara“

13.10.2020

15:30 >> 12:56

0

Za sladak odmor

Soba po meri „čokoholičara“
Copyright Profimedia

Kraljevski apartmani, sobe za mladence, one sa bazenom ili idiličnim pogledom na more. Hotelijeri se na razne načine dovijaju da zadovolje ukus i najizbirljivijih turista. Vlasnici hotela “Chocolate Orange” u francuskimm Alpima otišli su korak dalje. Smislili su sobu po ukusu najvećih ljubitelja čokolade, ali ne bilo kakve, već oplemenjene ukusom pomorandže.

Soba koju su vlasnici hotela nazvali “Chocolate Orange” nudi nova iskustva za ljubitelje ovog spoja. Gosti se mogu opustiti na krevetima s posteljinom sa motivima narandže i čokolade ili mogu uživati u alkoholnim koktelima upravo sa tom kombinacijom ukusa.

Pixabay

Kao znak dobrodošlice, svaki posetilac dobija božićnu čarapu punu čokolade. Vlasnici se nadaju da će tako omogućiti gostima da se svakog jutra tokom boravka u hotelu osećaju kao da je Božić. Usluga posluge u sobi podrazumeva poslastice od narandže i čokolade kao i bezbrojne varijacije čokoladnih pića, a za ručak se možete zasladiti kolačićima.

Iznad kreveta se nalazi ukras u obliku pomorandži umočenih u čokoladu, a za one najzahtevnije čak i toaletni papir miriše na čokoladu i narandžu.

Noćenje po gostu u ovoj sobi naplaćuje se nešto više od 90 evra, piše Daily record.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dailyrecord

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike