Ako plutajući bar usred okeana zvuči kao vaš san, niste daleko od cilja

22.07.2022

14:05

0

Autor: 24sedam

Stvoren za stanje apsolutne sreće

Ako plutajući bar usred okeana zvuči kao vaš san, niste daleko od cilja
profimedia-0355346460 - Copyright Profimedia

Delom dnevni klub, delom italijanska picerija na drva, dvospratna platforma pluta usred južnog Tihog okeana, tik uz obalu Viti Levua, glavnog ostrva Fidžija.

Cloud 9 je plutajuća platforma u Fidžiju sa internecionalno opremljenim barom i italijanskom picerijom. Platforma je okružena tirkizno plavom vodom i neverovatnim pogledom. Na palubi su kreveti, ležaljke za sunčanje, vrhunski muzički sistem surround zvuka, a moguće je Cloud 9 iznajmiti za privatne proslave.

Profimedia
 

Ovaj plutajući restoran se nalazi na samo 45 minuta vožnje brodom od glavnog ostrva Fidžija, Viti Levu. Ekskluzivnost ovog mesta je u tome što svakog dana ovu platformu može da poseti ograničen broj ljudi.

Cloud 9 organizuje razne vrste događaja u sred okeana. Od unikatnih privatnih zabava, do korporativnih druženja, svaki događaj na ovoj lokaciji je priča za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cloud 9 Fiji (@cloud9_fiji)

Ukoliko putujete u grupi i volite uzbudljive aktivnosti, Cloud 9 nudi paletu vodenih sportova kao što su parasailing, jet-ski, ronjenje…

Iznajmljivanje kompletnog bara košta 5.000 dolara.

Dnevni izlet sa transferom do bara je 90 evra, a u cenu je uključen i vaučer od 60 dolara za hranu i piće. Zabranjen je boravak deci do sedam godina. Izlet traje oko sedam sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cloud 9 Fiji (@cloud9_fiji)

Fidži je poznat širom sveta po veoma ljubaznom lokalnom stanovništvu.Svake godine ovu ostrvsku zemlju poseti približno pola miliona turista iz celog sveta, u periodu od aprila do septembra. Fidži je zaista top destinacija za sve one koji preferiraju pasivan odmor i potpuno uživanje u apsolutnoj egzotici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cloud 9 Fiji (@cloud9_fiji)

Sa svojom sanjivom lokacijom, prijateljskom atmosferom i prekrasnim pogledom na blistave tirkizne vode dokle god pogled seže, ovaj plutajući paviljon otvorenog koncepta sigurno će vas ostaviti bez daha.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike