Prijave u toku! Provedite godinu dana na Siciliji potpuno besplatno (FOTO)

04.02.2022

15:18

0

Autor: 24sedam

Uslov je da se kandidat uključi u lokalni život , od berbe grožđa do berbe maslina

Prijave u toku! Provedite godinu dana na Siciliji potpuno besplatno (FOTO)
italy-gf54ce7077_1920 - Copyright Pixabay

Ako ste ikad poželeli da se preselite u Italiju, vaši snovi bi uskoro mogli postati stvarnost. Čuvena američka kompanija koja upravlja online tržištem. Servis Airbnb odlučio je da ponudi život u restauriranoj trospratnoj kući na Siciliji bez ikakve novčane nadoknade.

Pixabay
 

Kandidat koji bude izabran živeće potpuno besplatno godinu dana. Kuća koju nude nalazi se u ruralnom gradu Sambuka di Sicilija koji broji 6.000 stanovnika, a taj kraj je poznat po projektima koje su pokrenule lokalne vlasti - kupite kuću za 1 evro kako bi promovisali kulturnu baštinu i vratili život u krajeve koji su ostali bez populacije.

 

Pixabay
 

Osnovni uslov je da se srećni dobitnik nagrade aktivno uključi u lokalni život sela, od berbe grožđa do berbe maslina kako bi i sam postao domaćin koji bi dočekivao goste u svojoj kući. Izabrani kandidat će morati da ugosti goste u slobodnoj spavaćoj sobi, a novac od rezervacija će koristiti za potrebe održavanja domaćinstva.

Pixabay
 

Kandidati moraju imati više od 18 godina i moraju biti spremni da se presele u Sambuku na najmanje tri uzastopna meseca počevši od 30. juna 2022. Takođe neophodno je da govore engleski i italijanski. Odabrani učesnik će imati priliku da učestvuje u mentorskom programu, uključujući učenje italijanskog jezika i pohađanje časova italijanskog kuvanja. Ko se prijavi za ovu avanturu, može povesti i svog partnera, prijatelja ili porodicu, maksimalno dve odrasle osobe i dvoje dece ukupno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike