Posle alkohola i hrane, vreme je da mislite na kožu: Uradite sami ovu masažu i vratite boju u obraze (VIDEO)

31.12.2020

15:20 >> 18:01

0

Prvog dana ove godine, učinite nešto lepo za sebe

Posle alkohola i hrane, vreme je da mislite na kožu: Uradite sami ovu masažu i vratite boju u obraze (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jutros nam ogledalo nije bilo prijatelj jer burna noć ostavlja tragove i na našoj koži. Pogotovo ako ste već zakoračili u neke ozbiljnije godine. Koža lica s godinama počinje da se opušta, a to se dešava jer mišići gube tonus. Osim toga smanjuje se proizvodnja kolagena i elastina. Sve to dovodi do formiranja bora, a nakon 40. godine ovaj proces se ubrzava.

Uz pravilnu negu kože koja je neophodna bez izuzetka, postoji još jedan efikasan način da se poboljša tonus mišića i licu vrati mladoliki izgled. A to je masaža. I zbog toga ne morate ići u salon, već možete uraditi sami dok je na TV-u filmski maraton. Samo pratite ova jednostavna uputstva i vaše ruke postaju moćno sredstvo za podmlađivanje.

Pročitajte još

Pravilnim pokretima, stimulišu se mišići lica, a ukoliko su oni zategnuti, lice automatski izgleda lepše, zdravije i podmlađeno.

Koliko je ova tehnika moćna govori i činjenica da je i dermatolozi preporučuju kao dodatak u negovanju zrele kože.

Ova tehnika masiranja je prilično jednostavna za izvođenje, a oduzima samo 7 minuta dnevno. Ukoliko je praktikujete svakog dana moguće je ublažiti već postojeće bore, vratiti elastičnost licu, ali i smanjiti podbradak. Pored toga, eliminisaćete natečenost, podočnjake i podbulost.

U videu pogledajte kako izgleda ceo proces masiranja lica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike