Ako svom licu priuštite ove rituale pred spavanje, ujutru ćete se probuditi lepše

13.01.2021

20:21 >> 14:00

0

Autor: Z. A.

Dobar san je preduslov za lepotu, a još nekoliko dodatnih tretmana biće dodatni plus

Ako svom licu priuštite ove rituale pred spavanje, ujutru ćete se probuditi lepše
Copyright Pexels

Dobro već zante da se naša koža najbolje regeneriše tokom sna, kada se generalno telo odmara, ali koži je potrebna dodatna pomoć kako bi izgledala što bolje.

Da biste iskoristili san kao najbolji tretman za svoju kožu, potrebno je da se o njoj pobrinete kako treba pre odlaska u krevet.

Kako biste zadržali ili vratili mladalački izgled koži lica i učinili da ona prosto blista, ovo su večernje aktivnosti vezane za njenu negu koje ne bi trebalo da preskačete:

* Uradite blagi piling kože lica dva-tri puta nedeljno. Na ovaj način ćete ukloniti izumrle ćelije kože sa površine – lice i iz pora i dopustiti novim da izbiju na površinu.

* Redovno čistite kožu lica hranljivim mlekom sa vitaminom E koje održava čvrstinu i elastičnost i istovremeno omogućava koži da slobodni diše i ostane što duže čista.

* Nanošenje tonika koji odgovara vašem tipu kože obavezno je nakon svakog čišćenja jer je to najbolji način da koža bude glatka i svilenkasta na dodir.

* Večernji ritual nege kože trebalo bi uvek za završavate kvalitetnom, hranljivom, hidratantnom kremom za noćnu negu od prirodnih sastojaka koji podmlađuju i regenerišu kožu.

Profimedia

Za kožu koja je izgubila sjaj i čvrstinu ovakvi rituali će joj povratiti mladalački izgled za samo nekoliko nedelja, a posle toga ju je potrebno samo održavati kako bi što duže ostala takva.

Možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike