To samo Hajdi Klum može da ponese i da joj stoji perfektno: Nežna paperjasta haljina i bele patike za trčanje (FOTO)

02.07.2024

10:58

0

Autor: V. I.

Zanimljivo je da je identičnu haljinu nosila njena ćerka par nedelja ranije

To samo Hajdi Klum može da ponese i da joj stoji perfektno: Nežna paperjasta haljina i bele patike za trčanje (FOTO)
Copyright Profimedia

Nakon što su odmor proveli na sunčanoj Sardiniji, Hajdi Klum i Tom Kaulic "uhvaćeni" su na romantičnom sastanku u Parizu. S obzirom na to da svojim izgledom često upadaju u oči fotoreporterima, ni ovaj put nije bilo drugačije. Ono što su mnogi prvo primetili su njihove modne kombinacije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Modna koordinacija koja privlači pažnju

Njihova modna koordinacija obično privlači najviše pažnje, a gotovo svaki autfit, i njegov i njen, do najsitnijeg je detalja usklađen, bez obzira da li su izašli na kafu ili u večernji izlazak.

Ovoga puta, 34-godišnji nemački gitarista opredelio se za osnovnu belu majicu u kombinaciji sa ležernim bež pantalonama.

S druge strane, 51-godišnja manekenka nosila je naizgled nespojiv outfit. Efektnu krznenu ružičastu haljinu Hajdi je kombinovala sa malom ljubičastom torbicom koju je ležerno prebacila preko ramena i belim i crnim sportskim patikama, čime je još jednom dokazala da se ne plaši modnih eksperimentisanja.

Profimedia
 

Spojila nespojivo

Mali nabirani kroj, prekriven slojevima perja, poskakivao je gore-dole dok je hodala, pokrivajući je od donjeg dekoltea do vrha njenih butina, omogućavajući njenim utegnutim nogama da blistaju i privlače pažnju gde god da prođe. Ona je stilizovala izgled sa nekoliko zlatnih lančića, torbicom boje lavande, naočarima za sunce i parom sportskih  crno-belih patika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Ista haljina kao ćerka Leni

Ono što je Hajdin izbor haljine za Paris Pride učinilo tako posebnim, bilo je to što je to bila potpuno ista haljina koju je nosila i njena ćerka Leni Klum samo nekoliko nedelja ranije.

 

 

Hajdi i Leni (20) su zajedno prisustvovale amfAR Gali na Filmskom festivalu u Kanu prošlog meseca, a za after parti ove afere, supermodel se odlučila za belu haljinu Monique Lhuillier prekrivenu perjem, dok je Leni uklopila atmosferu sa potpuno istom ružičastom mini+haljinom od perja.

I šta kažete - kome bolje stoji - mami ili ćerki?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike