Mišel Fajfer podelila selfi bez trunke šminke i podsetila nas u čemu je tajna njene mladolikosti

24.03.2024

09:22

0

Autor: V. I.

Iako ima 65 godina, za nju kao da je vreme stalo

Mišel Fajfer podelila selfi bez trunke šminke i podsetila nas u čemu je tajna njene mladolikosti
Copyright Profimedia

Mišel Fajfer je nedavno oduševila svoje pratioce pogledom na svoju eleganciju i prirodnu lepotu bez napora. Na svom profilu na Instagramu, 65-godišnja glumica podelila je selfi na kojem se pojavila bez trunke šminke, u sasvim prirodnom izdanju, i niko nije mogao da ostane ravnodušan na njenu pojavu koja zrači radošću i vitalnošću. 

Odevena u šik bež kaput i crni gornji deo, plava kosa je nežno uokvirila njeno lice, naglašavajući njene upečatljive plave oči. 

Uz fotografiju je napisala "Srećno proleće svima!" a njena vanvremenska privlačnost podsetila je obožavaoce na njene nezaboravne uloge iz 80-ih i 90-ih godina prošlog veka.

 

 

Mišel je otvoreno podelila da njena tajna održavanja tako zadivljujuće figure i blistave kože leži u njenoj ishrani i režimu vežbanja

Ranije je bila zagovornica veganstva, i često je isticala zdravstvene prednosti ishrane bez mesa u održavanju mladosti njene kože.

"Jedite vegansku hranu koja je toliko zdrava i izbegavajte mnogo toksina koji mogu da vam ostare kožu i telo“, objasnila je ona i dodala kada priprema obroke, od začina gotovo svakodnevno koristi kajenski biber. On sadrži kapsaicin, hemikaliju koja se nalazi u čili papričicama i daje ljut ukus jelu.. On ne samo da povećava osećaj sitosti, već i ubrzava metabolizam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike