Svi sažaljevali gosta u sali koji je sedeo iza nje: Pevačica prošetala neobičnu instalaciju na crvenom tepihu

06.02.2024

10:29

0

Autor: V. I.

Oglasio se dizajner atraktivne haljine inspirisane drvetom japanskog javora

Svi sažaljevali gosta u sali koji je sedeo iza nje: Pevačica prošetala neobičnu instalaciju na crvenom tepihu
Copyright Profimedia

Festival dodele nagrada Gremi, poznat po slavljenju muzičkih dostignuća, dodeljuje se od 1959. godine i poznat je po spektakularnom crvenom tepihu gde zvezde pokazuju svoje jedinstvene modne izbore. Na ovogodišnjoj dodeli nije nedostajalo upečatljivih izdanja, a jedna od onih koja je privukla više pažnje od ostalih jeste američka pevačica Davn Ričard.

Američka pevačica (40), poznata kao članica nekadašnje devojačke grupe Danity Kane, odabrala je crvenu boju, koja je već sama po sebi atraktivna, ali i dramatičnu skulpturalnu haljinu "Arboreal".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAWN (@dawnrichard)

 

Gornji deo je napravljen kao instalacija u vidu crvenih listova po uzoru na drvo japanskog javora, a za ovu nesvakidašnju kreaciju za proleće/leto 2024. pobrinuo se relativno nepoznat brend Khosrov, istoimenog dizajnera iz Jermenije.

"Sarađivati s dizajnerom koji je toliko usklađen sa onim što jeste pravi je blagoslov“, izjavila je Davn. "Bliži se sezona karnevala Mardi Gra i uvek tražim nešto što oslikava multikulturalnost Nju Orleansa. To označava ovo drvo i šta znači biti ukorenjen u tradiciji i kulturi, te kako rasti do svog punog potencijala. Za umetnika koji je prošao putovanje kao što je moje, to je savršen brak između mode, priče i kulture.”

 

 

Dizajner Kosrov Melkonijan je dodao: "Haljina podseća na drvo pomorandže na Botičelijevoj slici 'Primavera'. To označava moje korene i ukrštanje jermenske kreativnosti s italijanskim zanatskim talentima. Bilo je potrebno pet meseci, 1.200 listova i mnogo posvećenosti i upornosti da se ova fantazija oživi. Sama Davn oličava ovu snagu i posvećenost svom zanatu, baš kao i ja svom. Dakle, imati tako neverovatan debi umetnika da mu je haljina na crvenom tepihu zaista je san koji mi se ostvario.”

Modni znalci su njenu pojavu povezali s izdanjem mlađe koleginice Tems u kojem je debitovala na prošlogodišnjoj dodeli Oskara. Tems se, naime, pojavila na crvenom tepihu u prelepoj beloj haljini Lever Couture, sa posebno velikim pokrivačem za glavu. Gledaoci dodele tada nisu mogli a da ne komentarišu koliko je taj dramatični detalj na haljini sigurno zasmetao onima koji su sedeli iza nje.

 

 

Reperka Kardi Bi na prošlogodišnjoj dodeli Gremija zadala je gotovo jednake probleme gostima koji su se zatekli u njenoj blizini. Na njemu se pojavila u luksuznoj haljini indijskog dizajnera Gaurava Gupte, koja je premijeru imala na modnoj pisti u Parizu samo pet dana pre dodele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike