Džejn Fonda ima recept protiv starenja koji košta manje od 100 dinara

26.10.2023

10:12

0

Autor: V. I.

Holivudska diva nikad ništa nije krila od javnosti, pa sa zadovoljstvom deli i ovaj, značajan detalj svoje beauty rutine

Džejn Fonda ima recept protiv starenja koji košta manje od 100 dinara
Copyright Profimedia

Holivudska diva Džejn Fonda je jedna od onih za koje nikada ne biste pretpostavili da hrabro gazi devetu deceniju sa svojih 85 godina. Dobitnica dva Oskara, koja je poznata i kao veliki borac za ljudska prava, uvek je otvoreno govotila o svojim plastičnim operacijama, ali i tretmanima lepote koji su joj obezbedili ovako mladalački izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 

Iako ne može da radi vežbe koje je radila nekad u "Jane Fonda‘s Workout”, danas radi vežbe prilagođene svojim godinama. Ona je svako veče u krevetu već u 21.30 i spava najmanje devet sati u prostoriji sa temperaturom od 20 stepeni. Takođe, tvrdi da je najveća greška koju ljudi prave opsednutost time da budu savršeni. „To je unapred izgubljena bitka, a ako stalno pokušavate da budete savršeni, bićete nesrećni“, rekla je za Healthy Life.

 

 

Nedavno je časopisu Glamour otkrila nekoliko tajni lepote, od kojih nam je jedna zapela za oko.jer je neretko pominju i druge starije glumice kao detalj u svojoj beauty rutini. Reč je, naime, hidratantnoj maski za lice s uljem semenki konoplje brenda Uncle Buds, koja dubinski hrani kožu, umiruje je i smanjuje crvenilo, a u Americi košta manje od dolara + dakle, samo oko sto dinara!. Kao pravi ljubitelj proizvoda s CBD-om, glumica je takođe priznala da redovno koristi i losion za telo s semenkama kanabisa.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike