Ko je Ken sa premijere filma „Barbi"? Top model rodom je iz Bosne, a školovao se za drastično drugačije stvari! (FOTO)

20.07.2023

18:48

0

Ime mu je Ljubiša Vuković, a poznat je i kao Ian Wolf

Ko je Ken sa premijere filma „Barbi"? Top model rodom je iz Bosne, a školovao se za drastično drugačije stvari! (FOTO)
Sofija Milošević i Ljubiša Vuković - Ian Wolf - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Manekenka Sofija Milošević nema koga nije oduševila pojavivši se prethodne večeri poput prave lutke na premijeri filma „Barbi" u jednom prestoničkom tržnom centru. Ova nova „titula" svakako joj se dopala kao nekome ko se kao dete ludo zabavljao s ovom igračkom.

Ken koji ju je u stopu pratio umnogome joj je pomogao da joj ova uloga ostane upamćena, ali mnogi su bili oni koji su se i zapitali - ko je u stvari mladić tako specifičnog izgleda, da savršeno odgovara „zadatku" izabranika slavne barbike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BAD BOY (@ian_star_wolf)

 

U pitanju je Ljubiša Vuković, poznat i kao Ian Wolf, koji je u svet mode zakoračio veoma mlad, sa oko 14 godina, prenosili su ranije mediji. Izuzetno je uspešan u svom poslu, a prema njegovim biogrfskim podacima koji su dostupni onlajn školovao se za inženjera menadžemnta, čime se ipak nikada nije bavio.

Slučajno

- Rođen sam u Bosni i Hercegovini i kad su se moji roditelji razveli, negde pred rat, otišao sam u Švedsku... Manekenstvom sam počeo da se bavim slučajno kada me je jedna modna agentica videla na ulici u Londonu i dala mi kontakt telefon, da joj se javim ako budem želeo - govorio je svojevremeno, prenosio je „Hello", a on je zatim objasnio kako je ime promenio ne bi li ono bilo lakše strancima za izgovor.  

- ...Tako je nastalo Ian Aleksander - istakao je, a pošto je „išetao" brojne prestižne brendove, objavio je i nekoliko singlova „iz čiste zabave".

 

 

- Tokom godina stekao sam mnogo kontakata koji su mi pomogli da izdam dve pesme sa dva spota. „How high" i „Hades" su mi dve jako drage pesme za koje sam ja pisao tekstove, a zbog nečega što mi je novo uzeo sam ime Ian i dodao „Wolf", od početka mog prezimena Vuković. Jedva čekam da vidim gde će me ovo odvesti - zaključio je bio onda.

Vukovića je uvek krasio taj neobični izgled lutke. Nekada je i sam želeo da bude Ken, priznao je domaćim medijima, a i drugi su se slagali sa time.

Sofija Milošević i Ljubiša Vuković - Ian Wolf, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Stalno mi govore da ličim na Kena. Što je smešno, jer kada sam bio mali, moj dečiji san je bio da izgledam kao on - izjavio je, piše „Zadovoljna", kojoj je onda između ostalog i dodao to da mu se naša kulturna scena i te kako dopada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike