Make-up trikovi koji brišu godine

16.09.2020

06:57 >> 12:43

0

Make-up trikovi koji brišu godine
Copyright Profimedia

Skoro svaka žena bi volela da izgleda mlađe, a većina kozmetičkih preparata i metoda koja to omogućava, bar do neke mere, je preskupa. Ipak, ako niste za agresivne metode podmlađivanja kao što su botoks i ili fejslifting, probajte neke od ovih make-up trikova koji brišu godine.

Bronzer

Da osvežite lice i date mu mladalačku svežinu i sjaj – upotrebite prozračni bronzer. Potrebno je da ga stavite na obraze, bradu i sa svake strane čela. Budite oprezni samo da ne stavite pretamnu nijansu, u tom slučaju biste mogli da dobijete izgled kakav sigurno ne želite.

Naglasite obrve

Pokušajte da uredite svoje obrve, ali tako da ne budu ni preširoke ni pretanke. Upotrebite hajlajter da ih dodatno naglasite kako bi akcenat bio na gornjem delu očiju, a „pažnja“ skrenuta što dalje od podočnjaka i bora.

Foto: Profimedia

Ruž za usne

Izbegavajte tamne tonove! Zamenite ih življim nijansama crvene ili nežnim ružičastim nijansama. Svetlije nijanse će svakako učiniti da vaše lice izgleda svežije i mlađe.

Pramenovi

Prava nijansa boje kose može da sakrije nekoliko godina. S druge strane, loš izbor može da ih doda. Ako želite da izgledate mlađe, izaberite prirodnije tonove za kosu, najbolje svetlije. Prepustite se maštovitosti pa uradite i pramenove, nekoliko nijansi svetliji od osnovne boje.

Zubi

Ukoliko su vaši zubi s godinama poprimili neugodnu žutu boju, razmislite o izbeljivanju zuba, bilo u kućnim uslovima ili kod stomatologa, jer nema ništa toliko da „ukida“ godine kao zdravi beli zubi. Kada se zabele, mogu da vam u trenu „skinu“ i do 10 godina.

Osmeh

Ženu najviše može da podmladi iskren osmeh, zato se naoružajte dobrim raspoloženjem i u svemu tražite razlog za smeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike