"Balensijaga" ne prestaje da šokira: Iz njihove kuhinje ovoga puta izašle su baletanke za muškarce, a cena im je prava sitnica (FOTO)

17.04.2023

17:23

0

Autor: Z.A.S.

Opšte je poznato da retko koji muškarac voli balentake, pa čak i na ženama

"Balensijaga" ne prestaje da šokira: Iz njihove kuhinje ovoga puta izašle su baletanke za muškarce, a cena im je prava sitnica (FOTO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Modna kuća "Balensijaga" ne prestaje da šokira, a ovoga puta imaju novu "poslasticu" za muškarce. Iako je opšte poznato da muški rod nikako nije naklonjen baletankama i da ne vole čak ni da ih vide na ženama, "Balensijaga" je očigledno smatrala da je vreme da muškarci počnu da ih nose.

Baletanke pod imenom "Leopold" najnoviji su model baletanki, ali za muškarce. Novi model možete da pronađete na internet stranici brenda i dolaze u tirkiznoj, crnoj, ili svetlo bež boji.

Printscreen/Balenciaga
 

Kada je reč o ceni, "koraci k'o laki oblaci" mogu da postanu za svega 750 evra - sitnica.

Inače, baletanke su prikazane na reviji ovog brenda za proleće/leto 2023. godine, a glavne karakteristike su im saten, zaobljen vrh i klasična mašna.

Komadi se proizvode u ateljeu u Toskani, a određeni brojevi su već rasprodati.

Modna kuća "Balensijaga" je navikla modne entuzijaste na često bizarne komade odeće, ali i pomeranje rodnih granica vezano za određene predmete koji su tipično muški odnosno ženski.

Printscreen/Balenciaga
 

U februaru su privukli pažnju novom kolekcijom cipela prilično bizarnog dizajna sa iscrtanim prstima. Sama kolekcija nosi ime "fetiš".

Printscreen/Balenciaga
 

Nismo sigurni koliko će ova nova ideja biti prihvaćena, posebno ako se uzme u obzir da se ova modna kuća još uvek oporavlja od skandala kada su, za potrebe kampanje, decu fotografisali sa sado-mazo medvedima, a nakon kojih su im mnoge poznate ličnosti otkazale saradnju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike