Gucci "ukrasio" farmerke flekama od trave, pa ih prodaje za 600 funti!

23.09.2020

08:58 >> 09:04

0

Možete izabrati i model sa tregerima

Gucci "ukrasio" farmerke flekama od trave, pa ih prodaje za 600 funti!
Copyright Printscreen/Gucci

Svi smo ovakve nosili kad smo bili deca i često se igrali na travi. A sada je “Gucci” to plasirao kao modni trend. A da li biste vi obukli farmerice koje izgledaju kao da su umazane travom na kolenima i zadnjici.

Očekivano, ovakav džins mnogo košta. Prodaje se po ceni od 600 funti, to jest oko 700 evra. A za nekih 1.000 evra možete nabaviti i farmerice na tregere, a one izgledaju kao da ste se posle trave, zavlačili i ispod automobila.

Printscreen/Gucci

Oba modela su namenjana muškarcima i deo su kolekcije jesen/zima 2020. koja bi trebalo, kako kažu iz ove modne kuće da donese “grunge vibe.”

– Ove farmerke sa širokim nogavicama su napravljene od organskog pamuka i posebno obrađene da bi imale taj efekat mrlja – stoji u opisu za ovaj model.

Printscreen/Gucci

Kako kažu iz modne kuće Gucci, oni istražuje nove uglove u razumevanju materijala koje tretiraju kroz različiti dizajn i tehnike pranja kako bi se ublažila granica između modernog i vintage look-a.

Inače, ovo nije prvi put da nas Gucci šokira svojim modelima, pa je prošle godine plasirao trenerke koje izgledaju prljavo i isflekano, a sećate se i plastičnih sandala za plažu koje izgledaju isto kao one koje je nekad proizvodila Jugoplastika, a mi nosili na more kao deca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike