Tiktokerka pokazala trik koji spasava: Više nikada ne morate da bacite polomljeno rumenilo, sada možete i da ga "popravite" (VIDEO)

25.03.2023

11:02

0

Autor: Z.A.S.

Potrebna vam je samo jedna stvar koju verovatno već imate u kući

Tiktokerka pokazala trik koji spasava: Više nikada ne morate da bacite polomljeno rumenilo, sada možete i da ga "popravite" (VIDEO)
Polomljeno rumenilo - Copyright Freepik

Na društvenim mrežama često nailazimo na izuzetno korisne trikove i savete i, da budemo iskreni, da nema društvenih mreža, za mnoge od njih verovatno nikada ne bismo ni saznali.

Kao što mnoge mame dele trikove za brže i efikasnije čišćenje kuće ili pripremu hrane, tako i ljubiteljke modnih i bjuti trikova sa svojim pratiocima rado dele korisne savete.

Meri Orton je jedna od njih, a nedavno je objavila video na TikToku u kojem je pokazala trik koji će devojke i žene obožavati.

Naime, ona je pokazala kako da spasimo polomljeno rumenilo, a da stvar bude još bolja, za ovaj podvig je potrebno samo malo medicinskog alkohola.

Profimedia
 

- Znam kako da povratim polomljen puder, hajlajter ili rumenilo, nemojte da očajavate - poručila je Ortonova.

Šta je Meri uradila?

Sipala je kašičicu alkohola u posudu sa prahom, a zatim je nožem dobro poravnala smesu unutar kutije za rumenilo. I to je to.

Isprobajte trik, deluje odlično!

@mary.orton If crushed makeup is crushing your soul, this fix is for you. #makeuphacks #makeuptips #quickfix #fyp #foryou #momsoftiktok ♬ original sound - Mary Orton

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike