Pogledajte koje joj je boje ruž i kako ga koristi, saznaćete sve o njenom karakteru: Kreativna, buntovna ili sklona eksperimentima

20.03.2023

18:52

0

Autor: K. O.

Sitnice nas odaju

Pogledajte koje joj je boje ruž i kako ga koristi, saznaćete sve o njenom karakteru: Kreativna, buntovna ili sklona eksperimentima
Copyright Unsplash

Kao što naša odeća šalje određenu poruku slično je i sa šminkom koju koristimo. Jedan mali proizvod otkriće mnogo toga o svakoj dami.

Najpre će o ženi, njenom karakteru i sklonostima mnogo reći boja ruža koji koristi, ali i oblik koji nastaje posle niza nanošenja.

Tako na primer, samouverene dame biraju crvene karmine, a on posle nekoliko nanošenja ostaje zaoštren s obe strane.

Boja ruža i ličnost

Braon nijanse - lojalna, samouverena, ceni znanje, nezavisna

Boja fuksije - slobodnog duha, voli zabavu, spontana, obožava izlaske

Ružičasta - tiha, romantična, optimistična, ceni ljude, nesebična

Ljubičasta - buntovna, uživa u novim stvarima, voli da eksperimentiše, nekonvencionalna

Crveni - voli da šefuje, odvažna, voli nove izazove, strastvena, energična

Unsplash
 

Bež - prijateljski raspoložena, čvrsto stoji na zemlji, iskrena je i ceni iskrenost

Izuzev u bojama, karakter se krije i u načinu nanošenja ruža, odnosno po njegovom obliku nakon upotrebe.

Ako izgleda kao da je tek kupljen

Ovaj oblik pokazuje da je žena tiha i povučena. Ne voli da bude u centru pažnje i neprijatno joj je da krši pravila. Ona strahuje da ne razočara ili povredi druge ljude svojim ponašanjem. U poslu je vredna i dobra je za timski rad.

Zaoštren je s dve strane

Radi se o pametnoj i seksepilnoj ženi koja voli da koketira. Samosvesna je, nije lažno skromna i ponosna je na svoje uspehe, pa to i pokazuje ne mareći izaziva li tako ljubomoru kod drugih.

Pexels
 

Lagano je zaobljen 

Žena s ovakvim ružem u torbici ne preza da zaprlja ruke ako je to potrebno. Ona mrzi da nešto započne i da to ne završi, a radoznalost joj ne poznaje granice. Nije joj neprijatno da postavlja hrpu pitanja drugima i da živti baš kako to ona želi.

Izgleda kao skijaška skakaonica

Reč je o vrlo kreativnoj, zabavnoj i odanoj ženi koja voli životinje, a najradije za kućnog ljubimca bira psa. Ona ima naviku da na sebe preuzima previše obaveza i tako sebi stvara pritisak.

Unsplash
 

Udubljen je

Spontana i prirodna žena obično nanosi ruž tako da na njemu napravi lagano udubljen oblik. Ova dama lako stiče prijatelje, radoznala je  i voli uzbuđenja. Njena intuicija je izražena, ali ponekad zna da zakomplikuje stvari.

Vrh je potpuno ravan

Brza, duhovita, inteligentna i šarmantna. Sklona je da upadne u rasprave ako neko ima drugačije mišljenje od nje i da zvuči frustrirano tokom rasprave. Romantični filmovi njoj idu na živce.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike