Za ovaj parfem na listi čekanja 200.000 ljudi: Možda zato što miriše kao osoba koja vam nedostaje

12.11.2022

14:52

0

Autor: Z. A.

Parfem je neprestano rsaprodat

Za ovaj parfem na listi čekanja 200.000 ljudi: Možda zato što miriše kao osoba koja vam nedostaje
pexels-ion-ceban-ionelceban-2638413 - Copyright Pexels

Za parfem se kaže da je mnogo više od klasičnog bjuti proizvoda koji daje jednu posebnu notu našem celokupnom autfitu. Zato parfemi neretko svojim mirisom umeju toliko da se utisnu u neku osobu i postanu pravi odraz njene ličnosti i karaktera, pa je jedan miris dovoljan da nas asocira baš na nju.

Upravo je to pošlo za rukom brendu „Phlur“ i njihovom bestseLeru „Missing Person“, koji se u Americi rasprodao u roku od pet sati nakon lansiranja i za koji je postojala prava pravcata lista čekanja preko više od 200.000 ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PHLUR (@phlur)

Neodoljivu formulu ovog parfema potpisuje Constance Georges-Picot, a okosnicu mirisa čine sveži bergamot, jasmin i cvet nerolija s toplom baznom notom sandalovine.
Možda vam ovi sastojci na prvu ne zvuče ništa posebno, ali njihova kombinacija podstiče pravi talas emocija.

Pexels
 

Sam brend ovaj parfem opisuje kao 'kožu vašeg ljubavnika', dok ga mnogi zaljubljenici u njegov miris opisuju kao prijatan, utešan te da zaista asocira na osobu koju volimo i koja nam nedostaje.

@rachelrigler Adam’s reaction to Missing Person by @Phlur 💋✨ #perfume #phlur #perfumetok #fragrance ♬ original sound - Rachel Rigler

Takođe, na TikToku se može pronaći poprilično veliki broj viralnih videa u kojima strastveni zaljubljenici u ovaj parfem opisuju svoje emotivno putovanje podstaknuto njegovim mirisom.
Jedni su plakali, druge je ostavio setnim, ali jedno je sigurno - baš niko na njega nije ostao ravnodušan.

Pexels
 

Iako je kod svake osobe doživljaj parfema individualan, ono što je sigurno jeste to da će se u vašim mislima, nakon što ga pomirišite, pojaviti osoba koja vam nedostaje i tako barem prividno osigurati osećaj kao da je tu s vama, piše Fashion.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike