Preplanuli ten najbolje ističe boja sunca: Nosite žuto kao Eva Longorija (FOTO)

29.07.2022

17:19

0

Autor: Z. A.

Glumica celog leta ne skida žutu odeću

Preplanuli ten najbolje ističe boja sunca: Nosite žuto kao Eva Longorija (FOTO)
profimedia-0709899112 - Copyright Profimedia

Ukoliko vam je potrbna inspiracija za savršeni letnji autfit, Eva Longorija ima recept - a glavni sastojak je boja koja preovladava u njenom garderoberu.


Nepisano je pravilo da žuta boja najbolje ide uz preplanuli ten, stoga je leto idealno godišnje doba da komade u ovoj boji uvrstite u vaš garderober. Glumica Eva Longorija to već čini, što dokazuje činjenica da nam je ovog leta, a posebno poslednjih mesec dana, prikazala nekoliko stajlinga u ovoj vedroj i upadljivoj boji. A poslednji je i senzualan i izazovan.

Poznata američka glumica i ambasdorka kozmetičkog brenda L’oreal Paris odazvala se humanitarnoj akciji u Marbelji na kojoj je plenila pažnju u izazovnom modelu žute haljine.

Haljina s dubokim izrezom na leđima i podjednako dubokim dekolteomje kreacija njene prijateljice Viktorija Bekam.

Nekoliko dana ranije, Marbeljom je prošetala u veoma sličnom modelu haljine, naravno žute boje. Slip model prigrlio je njene obline, a kežual izdanje upotpunila je ravnim papučama.

Da je žuta boja njen apsolutni favorit, dokazala je i ovim atraktivnim modelom sa izrezima na struku. Uz slameni šešir i ravne papuče, ovo je sjajan modni odabir za vrele letnje dane.

A kad smo kod vrelih letnjih dana, Eva žutu boju bira i kada kupuje bikini. U jednom takvom nedavno je pozirala za Instagram i pokupila gomilu komplimenata na račun vitke figure.

A ovo su još neki žuti glumičini izbori:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike