Malo poznata tajna: Ona je ekspert za negu kože i drži se saveta protiv starenja u koji se kune Dženifer Lopez, zaista deluje

29.07.2022

13:36

0

Autor: D. R.

Jedna stvar po kojoj je Dženifer Lopez poznata je njen mladalački izgled u 53. godini

Malo poznata tajna: Ona je ekspert za negu kože i drži se saveta protiv starenja u koji se kune Dženifer Lopez, zaista deluje
profimedia-0660780110 - Copyright Profimedia

TikTokerka i ekspert protiv starenja Mišel Silva kaže da praktikuje isti savet već 10 godina - i tvrdi da se i Dženifer kune u njega. Ona kaže:

- Ako ste u tridesetim, četrdesetim ili pedesetim i opsednuti ste antiejdžingom kao i ja, onda je ovo za vas.

Mišel lično ima 40 godina, prema heštegovima na njenom videu, a u svojim videima govori o tome odakle je pokupila svoje znanje i stručnost. 

- Radila sam u oblasti plastične i estetske hirurgije oko osam godina. Vrlo sam svesna svih procedura, svih tehnika, svih medicinskih proizvoda koji postoje. Postoje neke osnovne stvari koje treba da počnete da primenjujete svakodnevno da biste zaustavili prerano starenje - kaže ona i nastavlja:

Profimedia
 

- U vreme dok sam radila za plastičnog hirurga, postojala je jedna stvar koju bi uvek pitao svoje pacijente: 'Da li spavate na desnoj ili na levoj strani tela?' Pitao bi ih jer je uvek bilo vrlo očigledno i vrlo jasno na kojoj strani spavaju. Na strani lica na kojoj bi često spavali, bilo bi mnogo više bora nego na suprotnoj strani.

Njegova preporuka je bila, znam oda je neprijatno i da treba vremena da se naviknete, ali nikada ne treba spavati na stomaku. Pokušajte da spavate na leđima.

@therealmichellesilva An anti-aging tip I've been practicing for about ten years. Jennifer Lopez and I swear by it. #antiagingtips #antiagingover40 #skincareover40 #womenover40 ♬ original sound - Michelle Silva

- Dame, znam da nije udobno, ali počnite da spavate na leđima. Ovo je savet protiv starenja koji stvarno deluje! - tvrdi Mišel.

Nekoliko ljudi je odgovorilo Mišel na TikToku. Jedna osoba je napisala: „Pokušala sam. ne mogu to da uradim. Ali spavam između strana, tako da sam fer prema svakoj strani lica." Mišel je uzvratila: „To je definitivno izazov. Probajte svilenu jastučnicu."

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike