Mina Lazarević ima novu "ulogu": Lepa glumica će otvoriti treći međunarodni frizerski festival "Belgrade getHAIRing3"

18.05.2022

16:15

0

Glumica je nedavno promenila i boju kose. Ona je do nedavno bila zanosna plavuša, a sada je brineta

Mina Lazarević ima novu "ulogu": Lepa glumica će otvoriti treći međunarodni frizerski festival "Belgrade getHAIRing3"
Mina Lazarević 2 - Copyright Foto: 24sedam/N.M.

Nije retkost da se glumice isprobaju u ulozi voditelja, a ovoga puta ćemo lepu Minu Lazarević imati prilike da gledamo u toj ulazi.

Naime, popularna glumica će otvoriti treći međunarodni frizerski festival "Belgrade getHAIRing3" koji će biti održan u "Bel Expo centru" 21. i 22. maja.

Mina je poznata po dugoj i bujnoj kosi, a ovom prilikom je otkrila i da nema mnogo vremena da brine o sebi, za šta je zaslužna njena životna "uloga" - uloga majke.

Foto: 24sedam/N.M.
 

- Volim da isprobavam razne stvari i meni je čast i zadovoljstvo što sam domaćin ovakvog događaja. Imam jako malo vremena da brinem o sebi, to znaju sve majke troje dece, ali volim da imam lepu i zdravu kosu - rekla je Mina koja će sa frizerom Borisom Obreškim pokazati novitete.

Inače, primetili smo i da je lepa glumica promenila boju kose. Ona je do nedavno bila zanosna plavuša, a sada je brineta. Rekli bismo da joj je ova mala transformacija prijala, u prilog čemu govori i činjenica da glumica ne skida osmeh sa lica, po kojem je, između ostalog, i prepoznatljiva.

Foto: 24sedam/N.M.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike