Naručila je onlajn beli bikini, ali ono što je stiglo zgrozilo je mnoge: „Zašto to uopšte pipaš?“ (VIDEO)

15.04.2022

14:15

0

Razočarana je jer ju je izneverila jedna od omiljenih modnih onlajn prodavnica

Naručila je onlajn beli bikini, ali ono što je stiglo zgrozilo je mnoge: „Zašto to uopšte pipaš?“ (VIDEO)
collage(18) - Copyright Printscreen: TikTok/nayelis.x

Zahvaljujući internetu kupovina odeće nikad nije bila lakša, ali uvek postoji rizik da ono što dobijete nema veze s onim što ste naručili onlajn. To se nedavno dogodilo i ženi koja je, kaže, dobila mnogo više nego što je očekivala...

Najelis Bido već je mnogo puta kupovala odeću iz onlajn modne prodavnice „Shein“, a sada je naručila beli bikini. Ali kako prenosi Mirror, kad joj je paket konačno stigao, nije mogla verovati kad je na donjem delu kupaćeg tačno na području međunožja ugledala mrlju.

– Ako kupujete na „Sheinu“, morate videti ovo – napisala je u naslovu svog TikTok videa u kojem je pokazala nov bikini i mrlje, a snimak je brzo postao viralan.

– Doslovno sam dobila donji deo bikinija s velikom mrljom, sada ću vam ga pokazati... – kaže ona u videu i pokazuje žućkastu mrlju na gaćama kupaćeg.

– Proverila sam druge stvari koje su stigle i samo bikini ima fleku. Prvo sam mislila da se možda zaprljao po putu, ali kad sam ga otvorila, šokirala sam se. Nisam mogla da verujem šta su mi poslali – ispričala je.

Najelis je rekla da je razočarana i zato što je „Shein“ jedna od njenih omiljenih internetskih prodavnica, a pozvala je i druge ljubitelje tog brenda da stvari operu pre nego što ih obuku.

Otkako je objavljen, video je šokirao mnoge na društvenim mrežama, a neki su uočili i druge propuste.

– Nema ni zaštitnu nalepnicu pa je definitivno korišćen – komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala. – Zašto ga uopšte pipaš?! Ne ohrabruj ljude da peru odeću, već da je pošalju nazad!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike