Majka i ćerka u odeći od papira, kartona i folije imitiraju izgled i ponašanje najvećih zvezda na crvenom tepihu (FOTO)

01.04.2022

16:33

0

Crveni tepih u jednoj sasvim duhovitoj izvedbi

Majka i ćerka u odeći od papira, kartona i folije imitiraju izgled i ponašanje najvećih zvezda na crvenom tepihu (FOTO)
collage(14) - Copyright Instagram: seasunstefunny

Nedavno smo po ko zna koji put uzdisali nad predivnim haljinama na crvenom tepihu sa dodele Oskara, a za većinu nas je verovatno da to iskustvo nećemo imati.

Osim... ako ne budemo kao majka i ćerka koje uspešno kopiraju stil zvezda za malo novca i pritom se fantastično zabavljaju.

Alija Čaglar i njena ćerka Stefani žive u Antaliji u Turskoj. Njihova najdraža stvar koju zajedno rade jeste oponašanje odevnih kombinacija slavnih za njihovu Instagram stranicu @seasunstefunny.
Tamo već imaju stotine fotografija i više od 400.000 pratilaca.
– Jednog dana naišla sam na fotografiju Rijane u plavoj haljini i odlučila da imitiram njen modni izraz i stil za svoju ćerku, koristeći različite materijale koje sam imala pri ruci – rekla je Alija.

– Deljenje te fotografije postalo je vrlo popularno na društvenim mrežama, pa sam nastavila da radim seriju fotografija „Haljina slavnih“ i objavila ih pod haštagom #ahStefani. 

Njena kreativna odeća izrađena je od nekonvencionalnih materijala, uključujući papir, karton i limenu foliju.

Zanimjivo je kako papir, folija ili lim mogu zameniti skupocene materijale „Šanela“, „Gučija“ ili „Valentina“.

Ponekad će Stefani čak baciti i malo konstruktivne kritike na račun svojih omiljenih poznatih osoba.

„Ćao, Nikol, sviđa mi se tvoja haljina, ali ne sviđa mi se tvoja mašna“, kaže Stefani u videu Nikol Kidman. Osmogodišnja devojčica postala je poznata od malih nogu po tome što se oblačila u svoje omiljene selebritije sa crvenog tepiha.

Ovde vidimo Stefani Čaglar odevenu kao Rita Ora na premijeri „Pedeset nijansi tamnije“ u Los Anđelesu. Orina elegantna haljina ponovno je osmišljena i rekreirana uz novine i par cipela koje su ovoj devojčici očito prevelike, ali celokupnu kombinaciju čine još dražesnijom. – Morate biti jedinstveni, drugačiji i zablistati na svoj način – stoji u opisu fotografije.

Stefani, koja živi u Antaliji u Turskoj, nije samo talentovani model, ona takođe govori tri jezika: ruski, turski i engleski. „Volim modeliranje, slikanje i, najviše od svega, volim život“, rekla je Stefani.

Alija i Stefani, poznate pod imenom Seasunstefunny na Instagramu, svakodnevno pokazuju kako zajedničko vreme majke i ćerke može biti veoma zabavno i kreativno. – Ona voli da kaže da smo najbolji tim i naša veza veoma je jaka. Ona je moja najveća muza i najbolji prijatelj u isto vreme – kazala je ponosna majka.

Sa svojih 400.000 pratilaca do sada su podelile brojne kreacije sa crvenog tepiha, a najčešće kopiraju izgled velikih zvezda kao što su Bijonse, Điđi Hadid, Rijana, Dženifer Lopez, Lejdi Gaga, Zendeja i mnogih drugih slavnih osoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/miss7

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike