Nemojte da se svađate: Kada je video da nemaju nameru da prestanu, pas uleteo između dve mačke i razdvojio ih (VIDEO)

15.09.2022

06:29

0

Autor: Z.A.S.

Iz samo njima poznatih razloga, dve mačke su počele da sikću jedna na drugu i zaista je delovalo kao da nemaju nameru da odustanu i da je situacija sve napetija i napetija

Nemojte da se svađate: Kada je video da nemaju nameru da prestanu, pas uleteo između dve mačke i razdvojio ih (VIDEO)
Pas i mačka - Copyright Pixabay

Da smo vam rekli da se neko dvoje slažu kao pas i mačka, apsolutno bi vam bilo jasno koliko ne funkcionišu. Ali, ako vam kažemo da se slažu kao mačka i mačka, verujemo da vam uopšte neće biti jasno o čemu se radi.

Svađe su normalna pojava, čak i među najboljim prijateljima, ali da su ovoliko moguće i među mačkama, to nismo očekivali.

Šalu na stranu, opšte je poznato i da mačke umeju da se posvađaju, ali se to najmanje očekuje od mačaka koje žive zajedno. Međutim, desilo se.

Iz samo njima poznatih razloga, dve mačke su počele da sikću jedna na drugu i zaista je delovalo kao da nemaju nameru da odustanu i da je situacija sve napetija i napetija. Međutim, onda se umešao i pas.

On je sve vreme boravio sa njima u prostoriji, a iako nije bio u kadru, očigledno je sve vreme slušao i gledao šta se događa. Kako je video da se situacija, očigledno, neće smiriti prvo je zalajao, a onda doleteo i stao između njih dve.

Sve vreme u kadru je bila jedna od dve mačke koja nije imala nameru da posustane i prestane da se svađa, ali joj ovaj nežni pas nije dozvolio, jer se nije pomerao ispred nje i sve vreme ju je umilno gledao.

Čitava situacija je snimljena i objavljena na jednog Instagram stranici, a video je postao viralan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike