Kraljica preduzetnica: Kolonjska voda za pse - novi poslovni poduhvat Elizabete II

17.02.2022

16:57

0

Kraljica Elizabeta II planira prodaju kolonjske vode za pse pod nazivom "The Happy Hounds Dog Cologne"

Kraljica preduzetnica: Kolonjska voda za pse - novi poslovni poduhvat Elizabete II
profimedia-0660386494 - Copyright Profimedia

Britanska Kraljica Elizabeta II poznata je kao veliki ljubitelj pasa, ali i kao ekonomski veoma vešta i preduzimljiva žena. Njen novi poslovni potez nikog nije preterano iznenadio.

Naime, objavljeno je kako će se u prodaji uskoro naći kolonjska voda za pse. Ime će joj biti "The Happy Hounds Dog Cologne", a moći će se kupiti u suvenirnici Sandringem Estejt u Norfolku po ceni od 14 dolara.

Kolonjska voda napravljena je od mirisa citrusa s notama bergamota i ono što je važno uniseks je, navedi se u saopštenju, tako da će moći da je kupuju vlasnici pasa oba pola.

Profimedia
 

U pomenutoj suverenici se već prodaje "Sandringham Happy Hound Gift Box", koji se reklamira kao "idealan poklon za ljubitelje pasa i njihove krznene prijatelje". Set uključuje šampon za pse, kosti divljači i igračku.

Zna se da kraljica Elizabeta voli pse koje je čuvala i gajila tokom cele svoje vladavine, a naročito joj se dopadaju korgiji. U maju prošle godine je uginuo njen Fergus, štene koje je dobila na poklon dok je njen pokojni suprug princ Filip bio u bolnici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike