Optužili je za zlostavljanje: Farba svog psa u crveno, a kada budete čuli zašto to radi, šokiraćete se (VIDEO)

03.02.2022

17:10

0

Kloi kaže da njen pas izgleda predivno u crvenom

Optužili je za zlostavljanje: Farba svog psa u crveno, a kada budete čuli zašto to radi, šokiraćete se (VIDEO)
Pas - Copyright Printscreen/Tik-Tok/danthebigreddog

Nije retkost da vlasnici pasa na društvenim mrežama često dele fotografije i videe svojih ljubimaca.

Fotografišu ih i snimaju u raznim situacijama koje su, uglavnom, zabavne i smešne.

Kloi je jedna od njih.

Njen pas Dendi u videima zaista izgleda srećno, međutim, nedavno je bila prisiljena da se brani.

I sada se sigurno pitate od čega?

Naime, Kloi svog psa boji u crveno, a mnogi su bojenje krzna uporedili sa zlostavljanjem životinja i osudili je zbog toga.

Kloi je u nedavnom videu odlučila da odgovori na zlobne komentare, objašnjavajući zašto je odlučila da krzno svog voljenog ljubimca oboji u tako jarku boju:

- Izgleda tako divno u crvenom", navela je to kao prvi razlog i dodala: - Da ga ne bi ukrali. On je retka pasmina u mom kraju. -

@danthebigreddog Reply to @cschubach979 this is for you and anyone else asking why? Because we can! That’s why. :) #cliffordthebigreddog #LevisMusicProject #fyp #cute ♬ Island In The Sun - Weezer

Zatim je objasnila da Dendi zaista uživa u procesu bojenja krzna i da veganski proizvodi koje koristi njegovo krzno čine sjajnim i mekim.

- Dendi voli ljude i decu, ali ima 60 kilograma, pa se ljudi plaše. Sada ga se više ne boje. Samo se smeju i žele da mu posvete pažnju. On to voli -, ispričala je Kloi i dodala da koristi proizvode "Opwaz" i posebnu boju koja je kreirana za pseću i konjsku dlaku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dandelion (@danthebigreddog)

 

- Trajna boja traje više od 20 pranja. Za takmičenje u kreativnom doterivanju i za korišćenje profesionalnih timaritelja. Dugotrajna trajna boja sa posebnom formulom za pse i konje. Pruža svetle, moderne i jedinstvene rezultate u boji -, piše na sajtu proizvoda.

Njena objašnjenja, izgleda, ipak, nisu uspela da ubede njene pratioce koji su nastavili sa "hejtom", pa je Kloi odlučila da prestane da farba svog psa, o čemu je sve obavestila u videu koji je snimila:

- Odlučili smo da prestanemo da farbamo Dena, usled previše hejtova koje dobijamo -, piše u videu u kome se vidi Den, još uvek crven od poslednjeg farbanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike