Vrela baka, koja je spavala sa 800 muškaraca, ne staje: Ako nemam partnera, masturbiram bar tri puta dnevno

02.04.2024

22:18

0

Autor: V. I.

Andrea Sanšajn se trudi da objasni ženama koliko je bitno da doživljavaju orgazme

Vrela baka, koja je spavala sa 800 muškaraca, ne staje: Ako nemam partnera, masturbiram bar tri puta dnevno
Copyright Profimedia

Seks ima mnoge zdravstvene prednosti - može sniziti krvni pritisak, obezbeditii bolji san i čak poboljšati vaš imuni sistem,.a jedna baka je otkrila dodatne razloge zašto se trudi da svakodnevno doživljava orgazam.

Andrea Sanšajn voli da govori o svom seksualnom životu nakon što je prethodno priznala da je "spavala s preko 800 ljubavnika“ od razvoda pre nekoliko decenija.

 

 

U razgovoru za Daily Star, vitalna Brazilka je podelila sve razloge zbog kojih nikada ne bi odustala od seksa – i čak je dala nekoliko saveta ljudima koji ga nemaju dovoljno.

"Nikada nisam odustala od seksa. Seks i orgazami su moje gorivo protiv stresa. Ako nemam partnera, masturbiram najmanje tri puta dnevno kada imam vremena.

Čak sam češće pričala u poslednje vreme o tome, koliko je važno dozvoliti sebi da kroz to oslobodite svoju tenziju.

 

 

Pokušavam da nateram žene da to vide kao prirodan način života. Nije vam potreban partner da biste bili u skladu sa vašim potrebama. Mnoge žene možda nemaju partnera, ali masturbacija je važna, iako žene zaista osećaju zadovoljstvo da istražuju svoje telo bez stida. To je prirodna stvar koja nas samo jača", kaže Andrea..

Redovni orgazami mogu čak dovesti do duhovnih koristi, kaže ona. 

 

 

"Orgazam je jedno od najvitalnijih i najprirodnijih zadovoljstava koje možemo da doživimo“, priznala je ona i dodala:

"Žena koja praktikuje sopstveni orgazam samim tim se oseća sigurnijom, lepšom i srećnijom. Ne kažem da su oni koji ne praktikuju suprotno od ovoga. Ali naglašavam da postoji snažna i ohrabrujuća veza za one koji se usude da probiju ovu barijeru. Današnje tržište industrije pomaže nama ženama da bolje upoznaju sebe u seksualnom smislu“. 

 

 

Govoreći o ljubavi prema sebi, Andrea je takođe rekla da ono omogućava ženama da nauče o svom zadovoljstvu, budući da mnoge žene nisu svesne orgazama i takva seksualna komunikacija je ključna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike