Ne mogu više da gledam ni da podnesem to kako se moj ljubavnik igra srećne porodice sa svojom ženom i decom

26.10.2022

20:47

0

Autor: D. R.

Oni odlaze na zajedničke odmore, dogovaraju pokretanje poslova, jedno drugom su podrška, a ona ga godinama čeka i sluša izgovore

Ne mogu više da gledam ni da podnesem to kako se moj ljubavnik igra srećne porodice sa svojom ženom i decom
profimedia-0623300407 - Copyright Profimedia

Gledati sve te fotografije ljubavnika sa njegovom ženom na Fejsbuku je mučno. Upravo su se vratili sa odmora i izgledaju tako srećni zajedno.

- Čini me da se osećam kao da ću eksplodirati. Imam 31 godinu, a moj ljubavnik 36 godina. S njim sam u vezi skoro šest godina. Tako sam zaljubljena u ovog čoveka i kada smo zajedno sve što nam se dešava je neverovatno. Nikada se ranije nisam ovako osećala - započinje svoju priču jedna devojka.

Međutim, ona kaže da je čitava situacija počela da je stvarno muči, jer njihova afera traje tako dugo i zaista želi da preraste u nešto više. Poslednje dve godine joj je stalno govorio da želi da bude sa njom i da napušta ženu.

Profimedia
 

- Ona ima 34 godine. Kad god osetim da se približavamo stvarnom zajedničkom životu, uvek nešto iskrsne i on se vrati nekoliko koraka unazad - kaže ona.

Nedavno je otišao na odmor sa svojom ženom i, iako su sve vreme bili u kontaktu, ova devojka nije mogla a da ne brine da će se ponovo zbližiti. Provela je sve vreme brinući da će zaboraviti sva obećanja koja joj je dao. Pre nego što je otišao, obećao je da će se stvari promeniti kada se vrati i da će to biti poslednja stvar koju su zajedno planirali. Ali, avaj.

- Sada kaže da njegova žena uskoro pokreće novi posao i da će joj biti potrebna njegova podrška neko vreme nakon toga. Uveravao me je da će, kada se ona stabilizuje sa poslom, on pokrenuti sve te teške razgovore. Ne znam šta da mislim. Danas sam se probudila i videla pun Fejsbuk njihovih fotografija - u očaju govori ova mlada žena.

Profimedia
 

Ona kaže da je toliko čekala i da ne želi tek tako da odbaci poslednjih nekoliko godina, ali takođe oseća da ako je zaista voli, sigurno je ne bi terao da čeka toliko dugo i imao toliko izgovora. Sve što ona želi je prikladan odnos, ali brine se da će je on i dalje zavlačiti i oseća se veoma bespomoćno.

Pexels
 

- Niste bespomoćni, ali morate se suočiti sa stvarnošću. Biti „druga žena“ je usamljena i frustrirajuća uloga. Vi živite u limbu, dok on ima najbolje od oba sveta. Znali ste da je oženjen i skoro uvek je greška započeti seks sa nekim ko ide na počinak negde drugde. Ovo nije ljubav, ovo je samo običan seks i jačanje njegovog ega. Ništa se nije promenilo za sve vreme dok ste zajedno i ako on nastavi da traži izgovor za izgovorom, istina je da ćete možda da ga čekate veoma dugo. Verovatno zauvek. On uništava vaše samopoštovanje i sprečava vas da pronađete nekoga ko će vas voleti i ceniti zbog sebe - rekla joj je Diedre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike