Zatekao sam ženu da komšiji radi ono što meni 10 godina nije htela, a kada mi je rekla koliko ljubavnika je imala, nisam mogao da dođem sebi

12.07.2022

21:30

0

Muškarac se obratio psihoterapeutkinji za pomoć

Zatekao sam ženu da komšiji radi ono što meni 10 godina nije htela, a kada mi je rekla koliko ljubavnika je imala, nisam mogao da dođem sebi
Seks - Copyright Pexels

Saznanje o neverstvu partnera je zasigurno prilično bolno i verujemo da je potrebno vreme suočiti se sa njim i novonastalom situacijom. Neko to uspe relativno brzo, a nekome je potrebna pomoć na tom putu.

Jedan Britanac se obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders i ispričao joj u kakvoj situaciji se nalazi. Svoju priču je započeo time što je napisao da je uhvatio ženu u prevari.

- Kada sam se jednog dana ranije vratio sa posla s užasom sam zatekao svoju ženu kako vrši seksualni čin sa našim komšijom. Da stvar bude gora, pružala mu je oralni seks, a, za deset godina, koliko smo u braku, meni nikada to nije želela da uradi - napisao je muškarac i objasnio da je njegova supruga oduvek govorila da joj je i sama ideja o tome odvratna.

Pexels
 

On ima 40 a ona 38 godina i, prema njegovim rečima, veran joj je otkad su se upoznali. Dok nije zatekao scenu koju je zatekao nikada nije ni posumnjao u suprugu. Jednostavno je mislioda ona ne voli previše seks.

Muškarac je takođe ispričao i da je ona oduvek insistirala da vode ljubav uz ugašena svetla i da nikada nije želela da proba ništa novo.

- Sada znam da joj se jednostavno nije sviđao seks sa mnom. Za njenu aferu sam saznao samo zato što sam dobio migrenu na poslu. Osećao sam se toliko loše da sam morao ranije da izađem sa posla. Supruga je tog dana bila slobodna i nadao sam se da će mi skuvati čaj i pružiti nežnost. Međutim, zatekao sam njenu glavu u međunožju našeg komšije, dok je on ležao na mom kauču - napisao je on.

Profimedia
 

Njegova supruga je rekla da joj je žao što je on to video, ali da preteruje, jer njoj to nije ništa značilo. Međutim, tu nije kraj mukama ovog Britanca. Naime, nakon što je instistirao da razgovaraju na tu temu, ona je priznala da je, od kad su u braku, imala najmanje devet ljubavnika.

Profimedia
 

- Doživeli ste užasan šok, ne samo da ste videli svoju ženu kako ima seks sa drugim muškarcem, već ste i saznali da vas je varala tokom celog braka. Potpuno je razumljivo ako želite da odete iz braka, ali zvuči kao da ste do ovog incidenta manje-više bili srećni sa svojom ženom. Jednom kada šok prođe, možda ćete ovo želeti da ostavite iza sebe i da pokušate ponovo. Ako želite da imate budućnost, vaša žena će morati iskreno da porazgovara sa vama o vašem seksualnom životu, tako da možete da razumete što je pošlo po zlu - odgovorila mu je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike