DIY kondomi? Ma ne! Nećete verovati šta su sve parovi koristili umesto prezervativa

27.09.2022

19:38

0

Autor: Z. A.

DIY kondomi? Ma ne! Nećete verovati šta su sve parovi koristili umesto prezervativa
Kondom - Copyright Pixabay

Odmah da vam kažemo - jedna stvar vam mora biti jasna...

„Uradite sami“ kondom i dalje nije kondom...

Ali čini se kako neki ljudi nisu naučili tu važnu životnu lekciju, pa su isprobavali raznorazne načine kako da naprave kondom u vlastitoj produkciji. Mi vam donosimo nekoliko takvih pokušaja, uz apel da isto ne pokušavate sami, piše magazin.hr.

1. Plastična kesica

Ovu metodu je prošlog meseca isprobalo dvoje vijetnamskih studenata jer su se sramili da odu i kupe prave kondome. Kako se taj pokušaj završio? Krvavo i u obližnjoj bolnici.

Pexels
 
2. Vrećica za led

Otkrila je to seks spisateljica i edukatorka Ana Santos s Filipina, jer je ovaj način prilično popularan među parovima u toj zemlji, kada ne mogu do kondoma.

Profimedia
 
3. Gumene rukavice

Pokazalo je to jedno istraživanje iz 2014. godine sprovedeno među, pazite sad, Britankama, koje su priznale kako ponekad iskoriste plastične vrećice ili gumene rukavice kao zamenu za kondome.

Pexels
 
4. Prozirna folija

Neke žene zamotaju prave kobasice u foliju, ali neke se time služe i kada su u pitanju one muške, otkrilo je jedno drugo istraživanje iz 2015. godine.

Pexels
 
5. Vodeni baloni

Priznanje jednog para nakon upotrebe vodenog balona umesto kondoma zvučalo je otprilike ovako: „Nikada nismo videli penis te boje.“

Pexels
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike