Igra čekanja: Požalila se da razvod njenog dečka traje večno i upitala da li treba da bude strpljivija, a odgovor koji je dobila je okrutan

18.08.2022

19:48

0

Autor: D. R.

Jedan muškarac toliko odugovlači sa razvodom, da je njegova ljubavnica odlučila da javno izgovori svoju dilemu

Igra čekanja: Požalila se da razvod njenog dečka traje večno i upitala da li treba da bude strpljivija, a odgovor koji je dobila je okrutan
profimedia-0235426634 - Copyright Profimedia

Kada je upoznala svog dečka znala je da on prolazi kroz razvod. Međutim, ispostavilo se da taj proces kod njega traje večno i sada nije sigurna niti da li može niti da li treba da ga čeka.

On joj neprestano obećava da će uskoro biti zajedno, ali uvek dođe do novih komplikacija, a ona sada postaje nestrpljiva.

- Ja imam 30 godina i potpuno sam slobodna, a on 35 i dvoje dece. On i njegova bivša ne mogu da se dogovore ni o čemu - o novcu, deci, kući. Osim toga, on još uvek živi sa njom jer ne može da priušti da se iseli. Odlično se slažemo i pričamo svaki dan i imamo odličan seks - kaže devojka i nastavlja:

Profimedia
 

- Kaže da mu se sviđam, ali razumeće ako upoznam nekog drugog. Ne znam šta da radim. Da li je glupo čekati? - upitala je ona poznatu Diedru

- Niko ne može da predvidi budućnost. Razvodi mogu potrajati dugo i ne možete čekati beskonačno. Možda bi trebalo da odredite vremensko ograničenje, recimo tri meseca, a zatim, ako se stvari nisu promenile, donesite odluku da prekinete vezu - savetuje Diedra, a onda je i dodala nešto što devojci verovatno nije bilo ni na kraj pameti:

Profimedia
 

- Međutim, reći da bi razumeo ako upoznate nekog drugog zvuči kao da je s vama u neobaveznoj vezi - zaključila je poznata savetnica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike