Kako da začinite ludorije u spavaćoj sobi: Ovih pet stvari rade parovi koji se kunu da imaju odličan seks

12.08.2022

20:07

0

Autor: D. R.

Ekspertkinja za seks, Natasija Miler, ukazala je na pet stvari koje rade svi parovi koji su istinski zadovoljni svojim seksualnim životom

Kako da začinite ludorije u spavaćoj sobi: Ovih pet stvari rade parovi koji se kunu da imaju odličan seks
Seks - Copyright Profimedia

Možda ste već duže vreme u vezi, možda i u braku, pa mislite da je to što se strast izgubila sasvim normalno. Možda i jeste, ali ne možete se sa tim tek tako pomiriti jer postoje načini da rasplamsate taj žar koji još uvek tinja

Natasija je ekspertkinja za seks i ona je podelila neke interesantne savete na svom TikTok nalogu. Snimak je doživeo pravi "bum", od tada pregledan više od šest miliona puta i hiljade ljudi je imalo nekakav komentar na njene predloge.

Natasijin prvi savet je da razgovarate o seksu sa svojim partnerom, dodajući da parovi koji imaju odličan seks „pitaju jedno drugo šta im se dopada, kako im se dopada i kada im se dopada“. Možda će vam u početku možda biti neprijatno ako niste navikli na ovakve razgovore, ali će se isplatiti kada već sledeći put budete vodili ljubav.

Pexels
 

Njen sledeći savet je da provedete kvalitetno vreme jedno sa drugim, a Natasija predlaže da odvojite 20 minuta dnevno za maženje. Ona dodaje da ovako provedeno zajedničko vreme stvara veću intimnost, što na kraju može dovesti do boljeg seksa, i to na duge staze.

Prema Natasiji, korisno je za vaš seksualni život kao para da se strastveno ljubite i da kažete „Volim te“ jedno drugom svakodnevno, i da to zaista i mislite.

Njen najkontroverzniji savet je, međutim, da napravite raspored obaveza i zakažete seks, jer kako Natasija tvrdi - zakazivanje seksa stvara nagomilana iščekivanja što se zaista može isplatiti nakon haosa u vašem svakodnevnom životu.

Međutim, neki njeni pratioci su se raspravljali zbog ovog poslednjeg saveta, pa je jedan napisao: „Da, ali kada to zakažete, pa dođe vreme (bez igre reči), stvara se osećaj kao da morate i i da vasneko tera.“ Na to je Natasija odgovorila: „Definitivno zavisi od trenutka i ako vam se ne sviđa, ne forsirajte! Samo zato što je zakazano, ne znači da to morate da uradite."

Drugi su se složili sa njenim gledištem, a neko je napisao: „Sviđa mi se ideja o rasporedu! Devojka može da se pripremi, ako želi da se oseća seksipilnije i lepše. Ali zakazivanje je u redu.”

“U braku sam 35 godina i radimo sve gore navedeno!” dodao još jedan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike