Zašto muškarci vole velike grudi? Četiri razloga koja će vas potpuno šokirati

16.08.2022

19:25

0

Autor: D. R.

Mnogi umetnici su ovekovečili nage ženske grudi bilo na platnu ili od gline

Zašto muškarci vole velike grudi? Četiri razloga koja će vas potpuno šokirati
profimedia-0314293524 - Copyright Profimedia

Zašto su opsednuti njima? Kada kraj njih prođe devojka sa velikim grudima, momci su skloni tome da ispuste iz ruku sve što drže i da bukvalno otvore usta i isplaze jezik do zemlje.

Da, velike grudi izazivaju snažnu vizuelnu uzbunu. Takođe, poznajete li i jednog muškarca koji nije komentarisao ženske grudi, nije retkost ni da povodu i duže debate na tu temu. Ali, da li je to sve?

Čak će i većina devojaka priznati da je zaista lepo videti ženu s velikim grudima kojoj, čini se, sve što obuče, stoji savršeno.

Ali, šta je to konkretno što momke toliko privlači u pogledu velikih grudi? U nastavku vam dajemo nekoliko odgovora:

1. Velike grudi izazivaju uzbuđenje 

Grudi su ženstvene i to je činjenica. Zapravo, velike grudi, lepo oblikovana zadnjica i uzak struk koji se spušta ka kukovima važe za bitne karakteristike kada je u pitanju atraktivnost. Zamislite peščani sat u glavi i imaćete pred sobom sliku idealne žene.

Grudi su s druge strane vekovima bile simbol plodnosti i seksualnosti. Mnogi umetnici su ovekovečili nage ženske grudi bilo na platnu ili od gline. Dakle, nije za zameriti momcima novijeg doba što se uzbude kada vide ženu s velikim poprsjem, kad su još od početka vremena muškarci opsednuti grudima.

Pixabay
 

2. One su tako dobre na dodir 

Dakle, nema sumnje u to da je stavljanje ruku na velike ženske grudi jedinstvenu senzualno iskustvo za muškarca. Takođe, ako je dovoljno nežan ili malo grublji po njenoj želji i devojci će se svideti njegov način obožavanja njenog tela. On će bez svake sumnje uživati u tome da ima pune ruke posla, a ona će dobiti vrhunsku masažu.

Štaviše dokazano je da dodirivanje grudi stimuliše isti deo mozga kao i klitoris što ih čini savršenima za predigru.

3. Velike grudi izgledaju savršeno u svemu

Ženske grudi su ništa drugo do mlečne žlezde pune masti koje su namenjene proizvodnji mleka. Pa opet iz neobjašnjivih razloga polazi im tako dobro za rukom da izgledaju savršeno u svemu. Bilo da devojka nosi široku mušku majicu, donji veš, top ili da nema ništa na sebi, ako ima velike grudi savršen utisak je zagarantovan.

4. One „skaču“ kada devojka trči 

Setite se samo scene kada Pamela Anderson trči u crvenom kupaćem kostimu po plaži. Šta je prvo čega se sećate u vezi sa tom scenom? Nema sumnje u to da su to njene velike grudi koje poskakuju i potpuno opčinjavaju onog ko je posmatra.

Profimedia
 

Priznaćete, vredi daviti se za takvo nešto. Verovatno je glavni (ako ne i jedini) razlog zašto su ljudi gledali "Čuvare plaže" bilo poprsje ove plavuše. Grudi koje skakuću po plaži – san svakog muškarca. Zamislite tek kako izgledaju, odnosno skaču u krevetu, prenosi prva.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike