Kada Alisa vodi ljubav, komšije zovu policiju: Nestašna medicinska sestra i njen suprug svugde naprave pometnju, a zbog njih i psi zavijaju

06.07.2022

21:20

0

Kažu da ne mogu da se suzdrže i da je jedini način da budu tiši taj da grizu jastuke

Kada Alisa vodi ljubav, komšije zovu policiju: Nestašna medicinska sestra i njen suprug svugde naprave pometnju, a zbog njih i psi zavijaju
Seks - Copyright Profimedia

Nije retkost da neki par napravi pometnju zbog vođenja ljubavi. Uglavnom se komšije žale na baku, pa ili zalupaju na vrata, ili ostave poruku u kojoj ih zamole da budu tiši. Međutim, nekada to sve kulminira, pa mora da se umeša i policija.

Alisa Lavdejl je medicinska sestra, a kada vodi ljubav sa svojim suprugom Adamom Hauvardom, zbog buke koju prave, nastaje haos. Adam je inače po zanimanju demonter mina u vojsci, a njih dvoje tvrde da ne mogu da se obuzdaju i da je njihova veza od samog starta strastvena.

- Obožavamo seks i zbog njega često upadamo u probleme, jer smo previše bučni. Seksualno se privlačimo od prvog trenutka. Čak je i naš prvi poljubac bio veoma uzbudljiv i intenzivan, ali tada nismo mogli ni da sanjamo u koliko ćemo čudnih situacija upasti zbog preglasnog seksa - rekla je Alisa.

Adam je, kada su se upoznali, živeo u vojničkim barakama.

- Posle prvog seksa, njegov prijatelj iz sobe pored je sledećeg dana prokomentarisao naše vođenje ljubavi. Bilo mi je toliko neprijatno. Sledećeg puta smo bili u hotelu i očigledno smo se zaneli, jer su ostali gosti zvali policiju zbog prevelike buke. Htela sam da propadnem u zemlju kada sam u spavaćici otvorila vrata sobe i ugledala namrštenog policajca - objašnjava ona.

 

 

Ni u sledećem hotelu situacija nije bila mnogo bolja, ali su makar prošli bez policije. Naime, gosti iz sobe pored su im ujutru ostavili poruku u kojoj su napisali: "Izgleda da ste se odlično zabavili, ali bi bilo lepo da razmislite i kako se drugi osećaju dok vas slušaju."

- Odmah sam pocrvenela i bilo me je sramota. Tada smo počeli da shvatamo da smo glasniji od drugih ljudi - iskrena je ova Britanka.

Njih dvoje trenutno žive sa Adamovom majkom, a Alisa kaže da je jedini način da budu tiši taj da grizu jastuke tokom seksa.

 

 

- Adam je često odsutan zbog posla po četiri-pet dana, i mislimo da tu leži problem, jer zbog razdvojenosti postajemo frustrirani. Zato kada se ponovo vidimo, ne možemo da skinemo ruke jedno s drugog, i kada je Adam kod kuće, imamo seks bar dva puta dnevno - kaže ona.

Međutim, ovaj par je uspeo da upadne u problem čak i kada je kuća bila prazna.

 

 

- Adamova majka i njegov očuh su otišli na odmor u Norvešku, i mi smo se opustili jer konačno nismo morali da vodimo računa o buci. Ja sam se čak obukla kao Deda Mrazica. Međutim, toliko smo bili glasni da su Adamovi haskiji počeli da zavijaju, i on je, usred seksa morao da siđe dole da ih umiri. Narednog jutra nas je zvala njegova majka sva usplahirena i pitala šta se događa, a mi smo se tek tada setili da u prizemlju postoji sigurnosna kamera koja je snimila golog Adama. Da sve bude još gore, kada su se Adamova majka i očuh vratili sa odmora, prvi komšija im je rekao da smo toliko urlali da smo rasplakali njegovu bebu - objasnila je Alisa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike