Mama uhvatila ćerkinog dečka u krevetu s drugom ženom: "Osećam se tako poniženo"

29.06.2022

19:43

0

Autor: D. R.

Povrh svega, shvatila je da poznaje devojku sa kojom je dečko prevario

Mama uhvatila ćerkinog dečka u krevetu s drugom ženom: "Osećam se tako poniženo"
Seks - Copyright Profimedia

Ne sluteći da bi ovako nešto moglo da se desi, devojka je otišla na poslovni put u inostranstvo na nekoliko dana, a svom dečku je ostavila ključeve kuće kako bi mogao da uđe da proveri i nahrani mačku, koju su inače odabrali zajedno kada su započeli vezu.

- Jednog dana tokom mog odsustva, dobila sam poruku od vodoinstalatera. Trebalo je da uđe u kuću da nešto popravi, ali dečko mi se nije javljao pa sam nazvala mamu da ona otvori vodoinstalateru. Kada je došla, zatekla je mog dečka u krevetu sa drugom ženom - napisala je jedna žena za "Mirror". 

Njena mama je počela da vrišti na njega i rekla mu da odmah ode. Da stvar bude još gora, ispostavilo se i da je devojka s kojom ju je prevario bila njihova poznanica. Mama je prelomila i odlučila da joj javi šta se dogodilo, a devojka čim je stigla kući raskinula je sa svojim dečkom.

Međutim, on je sve vreme zove i šalje poruke.

- U porukama me stalno pita kako je mačka i piše da mu nedostaje. Prilično sam sigurna da mu se neću vratiti, ali nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Osećam se povređeno i poniženo i ne znam kako da se suočim sa ljudima - nastavila je.

Profimedia
 

- Zvuči kao da je više zabrinut za mačku nego za vas, iako mislim da koristi mačku kako bi vam se vratio, ali nemojte dozvoliti da vas pokoleba. Neka nabavi sebi drugog ljubimca. Razumem da se osećate poniženo i da vas brine šta drugi ljudi misle, ali sigurna sam da većina njih samo želi da ste dobro i da se oporavite od raskida. Mogu vam reći da ćete naučiti nešto novo iz ovog iskutva i pomoći će vam da se osećate snažnije. I nemojte izbegavati ljude, izađite napolje i družite se sa prijateljima. Takođe, stalno podsećajte sami sebe da je i vama i mački bolje bez njega - odgovorila joj je Kolin Nolan. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike