Neću jednog, neću dva: Kako da najlakše izaberete između dvojice muškaraca

09.05.2022

11:17

0

Ako treba, uzmite olovku i papir, jer moraćete dobro da izvagate

Neću jednog, neću dva: Kako da najlakše izaberete između dvojice muškaraca
Ljubavni trougao, seks - Copyright Profimedia

Nisu to situacije koje se dešavaju svakodnevno, ali nije ni nemoguće da se dogode. Kad, kako i zbog čega, verovatno ni sami ne biste umeli da objasnite, ali je činjenica da vam se dopadaju dva muškarca.

A mislili ste da nikada nećete moći da se "sastavite" nakon raskida i da više niko neće uspeti da osvoji vaše srce. Greška, no dobro, šta je - tu je, važno je da pokušate da razmišljate hladne glave.

Pixabay
 

I ma koliko da uživate u flertovanju i sa jednim i sa drugim, svesni ste da to niti je ispravno, niti tako možete zauvek. Kako god da okrenete, za jednog ćete, kad - tad, morati da se odlučite.

Ali kako i za koga? Kako doneti ispravnu odluku i odabrati između dva muškarca koja vam se očigledno dopadaju?

Šta vas je privuklo njima?
U ovakvoj situaciji je važno da razmislite šta je to što vas je privuklo onome kojeg ste prvog sreli, kao i šta je to čemu, kod drugog, niste mogli da odolite. Situacija nije ni najmanje jednostavna i zato dobro izvagajte odgovore. Čim vam je privukao pažnju, prvi je, sasvim sigurno, vrlo privlačan, a onda ste, nakon razgovora, verovatno shvatili da je, pored toga što je dobar frajer, takođe i privlačan. Zato se postavlja pitanje čime vam je drugi muškarac toliko privukao pažnju? Očigledno je i on prilično poseban.

Profimedia
 

Koji od njh dvojice je spreman da vam se posveti?

Očigledno vam je lepo sa obojicom. Da nije, ne biste bili u problemu. Međutim, ovakav odnos, da ne kažemo odnosi, ne mogu dugo da potraju i zato, pre nego donesete konačnu odluku, treba da se zapitate koji od njih dvojice je zaista spreman da vam se posveti. Tu je uvek i način razmišljanja, kao i pogled na svet koji bi, koliko toliko, trebalo da se poklopi sa vašim pogledima.
Profimedia
 

Kako se ponašaju kada su u pitanju vaše potrebe
Skoncentrišite se i prisetite se situacija u kojima vam je bila potrebna njihova pomoć i kako su oni reagovali. Koliko je svaki od njih bio ažuran i koliko podrške ste dobili od koga. Ukoliko je potrebno, stavite na papir sve situacije i izvagajte. Svakako, imaćete jasnu sliku o tome koji od njih dvojice je pravi izbor za vas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike