Seks nikako ne sme da bude tih: Za veće zadovoljstvo i bolju akciju treba da proizvodite ove zvukove

21.03.2022

21:18

0

Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo. Zvuk zadovoljstva budi naše telo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja

Seks nikako ne sme da bude tih: Za veće zadovoljstvo i bolju akciju treba da proizvodite ove zvukove
Seks - Copyright Pexels

Ako želite da povećate uživanje sebi i partneru, za vreme seksa morale biste da proizvodite određene zvukove, savetuje Pamela Madsen, savetnica za žene koje imaju problema s ljubavnim vezama i seksom.

Kaže kako se većina žena tokom seksa vodi pravilom – „tiho i brzo“, što je pogrešno. Proizvodnja zvukova je nešto što magično deluje na osećaj zadovoljstva.

– Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli „njammmm“ pre nego ste počeli da jedete neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete se kladiti da jeste! Zato to i činimo. Kada pustimo zvukove u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz celo telo. Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo! Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše telo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja – kaže Pamela.

Pexels
 

Ovo su još neki njeni saveti na tu temu:

1. Eksperimentišite sa seksi zvukovima čak i pre nego što se osetite uzbuđeno. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osećate seksi. Pokušajte od zvuka koji proizvodite da napravite to da bude početak erotskog doživljaja, a ne samo nusprodukt. Pratite šta se događa i kako se osećate.

2. Obratite pažnju da li zvukovi kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tokom vođenja ljubavi. Kladim se da uzbuđuju! Naime, takvi zvukovi mogu biti ohrabrujući za vašeg partnera jer – seks zvukovi su seksi!

Pexels
 

3. Stvaranje seksi zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tela. To je nešto kao izgovarati „om“ tokom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo razmišljati. U seksu se sve svodi na osećanja, pa stvaranje seksi zvukova pomaže da ostanete duže u trenutku erotske povezanosti.

4. Pokušajte da stvarate seksi zvukove za vreme masturbacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako deluje na osećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte proizvoditi zvukove nalik onima kod orgazma i pre početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte sebi oduška jer vas niko ne vidi i ne čuje. To je istraživanje sveta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, piše Huffington Post.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike