Vozačica Ubera pokupila svog dečka sa drugom devojkom: Snimci koje je objavila na Tik-Toku skupili milione pregleda (VIDEO)

07.02.2022

11:15

0

"Kad odlučiš da ne izađeš u petak, već da, umesto toga, voziš Uber, a na zadnje sedište sedne tvoj dečko sa drugom devojkom"

Vozačica Ubera pokupila svog dečka sa drugom devojkom: Snimci koje je objavila na Tik-Toku skupili milione pregleda (VIDEO)
Uber - Copyright Printscreen/Tik-Tok/jword444

Nije retka pojava da devojke, u snimcima, prepričavaju šta im se dogodilo na ljubavnom polju.

Ali, kao što umeju da se pohvale, tako nije retkost ni da se požale i ispričaju šta su sve loše doživele od svojih momaka.

Mnogo puta su devojke u videima pričale o prevari, kao i načinima na koje su žene uhvatile svoje muškarce u njima.

Međutim, čini se da je jedna vozačica Ubera "obrnula igricu".

Ona je kroz nekoliko videa, opisala šta i kako se dogodilo, a u prvom videu je objasnila kako je izgledao trenutak kada je, ni manje ni više, već pokupila kolima svog dečka i to sa drugom devojkom.

- Kad odlučiš da ne izađeš u petak, već da, umesto toga, voziš Uber, a na zadnje sedište sedne tvoj dečko sa drugom devojkom -, piše u videu u kome je simulirala šok koji se dogodio kada ih je ugledala.

Ovo je ujedno bio i prvi snimak, koji je objavljen istog dana, a do sada je pregledan 3,4 miliona puta.

Komentari na ovaj video samo pljušte, a mnogi komentarišu da oni ne bi bili tako smireni, kao i da je dobro što se to dogodilo: - Ovo je prava božija intervencija, spasila si se ovoga puta -, glasi jedan od komentara.

U narednim snimcima je ova devojka, malo detaljnije, objasnila situaciju:

- Upoznala sam ga na Hindžu, sve je dobro krenulo -, započela je, a potom dodala da je brzo shvatila da se on viđa sa još nekim.

- Vozila sam u petak kad me je ta devojka pozvala. Otišla sam da je pokupim, a ona je sela na zadnje sedište. Izgledala mi je poznato, ali nisam mogla da se setim imena -, rekla je, a pošto su svi nosili maske, isprva nije prepoznala ni svog dečka.

- Pogledala sam u retrovizor i oči su nam se srele. Oboma nam je bilo jasno. Znala sam da je to on. Znao je da sam to ja. Nije progovorio tokom cele vožnje. Pomislila sam šta se to sad dešava. Ostavila sam ih, a on me je pozvao nakon pet minuta.

- Hej, stvarno mi je žao. Prepoznao sam te. Trebalo je nešto da kažem, ali sam bio u šoku -, prenijela je njegove reči.

Isprva mu je poverovala da nema ništa sa tom devojkom, iako se setila da je pominjao da u društvu postoji devojka sa kojom je nekada nešto imao. Međutim, tvrdio je da je to prošlo.

U subotu je izašla na piće sa drugaricama i prepričavala im šta se dogodilo, a konobarica je čula njenu priču. Ispostavilo se da poznaje drugu devojku, koja je u tom trenutku bila u istom kafiću.

Dok je razmišljala da li bi trebalo da popriča sa njom, konobarica joj je rekla da veza njenog dečka i druge žene definitivno nije samo platonska. Nakon toga je porazgovarala sa drugom devojkom i ispostavilo se da je njen dečko ipak nešto imao sa njom, pa su ga pozvale da dođe.

- Kada je došao, sve je priznao jer nije mogao ništa drugo -, ispričala je i dodala da je dečko platio sve račune od te večeri, za šta je dao 230 dolara, a čak je ostavio i 100 dolara napojnice.

- To je bilo lepo od njega -, zaključila je.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike