Šampion u golfu i skandalima: Bivša žena rešila se luksuzne vile u kojoj su živeli i to po upola manjoj ceni

24.02.2021

12:47 >> 13:19

0

Kuća na Floridi sa spektakularnim pogledom na okean i terasom na krovu koja oduzima dah

Šampion u golfu i skandalima: Bivša žena rešila se luksuzne vile u kojoj su živeli i to po upola manjoj ceni
Copyright Profimedia

Svet je obišla vest da je čuveni golfer i nekada najbogatiji sportista na svetu Tajger Vuds doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Kako se navodi, vatrogasci su morali da iseku deo automobila kako bi ga izvukli. Navodno je bio svestan i tražio je da se automobil skloni kako bi mediji imali što manje informacija za pisanje.

A nije da slavni sportista nije davao materijala za pisanje poslednjih godina. Već deceniju unazad njegov život i svi skandali oko preljuba i razvoda punili su novinske stupce.

Tako su mediji preneli da je on svojoj bivšoj supruzi Elin Nordenger platio 750 miliona dolara, prepisao joj imanje u Švedskoj i porodičnu kuću u Kaliforniji, starateljstvo nad decom i obećanje da deca neće upoznati ni jednu od njegovih devojaka, jedino ako se oženi po drugi put, a sve to u zamenu za ćutanje o njegovim neverstvima.

Printscreen

Kako mu ne ide na privatnom, tako mu ni na poslovnom planu ne cvetaju ruže. Pre četiri godine, Tajger doživljava strašnu povredu leđa, čak je morao da ide i na operaciju, dok ga policija jednom zatiče kako spava u svom automobilu ispred kuće na Floridi, te ga hapsi.

Alkotest i test na drogu pokazuje da je Tajger “čist”, a sportista izjavljuje kako je imao lošu reakciju na lekove protiv bolova.

-Želeo bih da se izvinim svojoj porodici, prijateljima i navijačima. Očekujem više od sebe – rekao je Tajger tada.

U junu 2017. godine, prijavljuje se na jednu kliniku koja mu pomaže da nauči kako da pravilno konzumira lekove protiv bolova, ali i izleči poremećaje sna.

Potom ga je 2019. godine povreda leđa ponovo naterala da uspori.  je bila godina kada se činilo da se Tajger vraća na tron, ali operacija kolena, pa stara povreda leđa učinile su da Vuds uspori.

Profimedia

Dok je još njegov brak sa Elin funkcionisao oni su živeli na luksuznom imanju na Floridi u North Palm Beachu. Tada su mediji izveštavali da je cena neverovatnih 60 miliona dolara.

Bivša švedska manekenka oglasila je luksuzni kompleks koji joj je pripao posle razvoda u nagodbi od 100 miliona dolara, na prodaju još u martu 2018. godine, kada je za njega tražila 50 miliona dolara. Međutim, više od dve godine nije mogla da je proda.

Profimedia

Tek u septembru 2020. godine vila je prodata i to za maltene upola manju cenu – 28 miliona dolara.

Ogromna kuća izlazi na okean, a sastoji se od 11 spavaćih soba, 15 kupatila. Pruža osećaj kao da živite u sopstvenom rizortu. Glavna dnevna soba i trpezarija imaju pogled na okean. U kući se pored niza pogodnosti nalaze i tri kamina, kao i balkon na kom može da se uživa u pogledu i zvuku okeana.

Terasa na krovu ima pogled koji oduzima dah. Kuća poseduje i vinski podrum, kućni bioskop, fitnes centar, teren za košarku i naravno, golf.

Profimedia

Pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike