Ljubavni feng šui: Osam načina da privučete ljubav i povećate strasti u spavaćoj sobi

30.11.2022

18:19

0

Autor: Z. A.

Feng šui za više ljubavi i intimnih odnosa – ima leka za probleme u spavaćoj sobi

Ljubavni feng šui: Osam načina da privučete ljubav i povećate strasti u spavaćoj sobi
Spavaća soba - Copyright Unsplash

Poslednjih godina feng šui je ušao u sve pore našeg života, u sve prostorije u kući. Izuzetak, naravno, nije ni spavaća soba.


Budući da ova drevna kineska filozofija uređenja prostora ima za cilj da u domu vlada i slobodno teče pozitivna energija, kada je reč o ljubavi, feng šui se fokusira na spavaću sobu, bez obzira na to da li želite da unapredite vezu ili da pronađete partnera.

Dakle, kako da uz pomoć feng šuija poboljšate seksualni život?

Feng šui stručnjaci imaju osam saveta da začinite seksualni život i povećate erotsku energiju:

1. Postavite krevet na dobro mesto

Najbolje mesto za postavljanje kreveta jeste tako da uzglavlje kreveta bude prislonjeno uz čvrsti zid.

Ako je moguće, izbegavajte da podnožje kreveta bude postavljeno pored vrata ili ka vratima jer to može izazvati odliv energije iz spavaće sobe. Ono što se smatra idealnim prema feng šuiju jeste da vidite ceo krevet sa strane dok ulazite u sobu.
Unsplash
Spavaća soba

2. Sredite nered

U feng šuiju nered je najveći blokator pozitivne energije.
Ako želite bolji ljubavni i seksualni život, važno je da spavaća soba uvek bude uredna, bez previše stavri, knjiga i papira. Krevet stalno treba da bude raspremljen kada ne ležite i oslobođen o nepotrebnih stvari. Takođe, u spavaćoj sobi ne držite kutije za odlaganje prljave odeće.

Unsplash
Spavaća soba

3. Eliminišite elektronske uređaje

Možete zadržati sat, ali ako morate da imate TV ili računar itd., sakrijte ih u ormarić. Osim što ćete smanjiti negativno zračenje, iamćete kvalitetniji san, ai vaša pažnja će biti fokusirana na odmor.

Unsplash
Spavaća soba

4. Napravite ravnotežu

Feng šui predlaže da imate isti noćni ormarić sa obe strane kreveta. Važno je da budu jednake veličine kako bi energija partnera bila izjednačena. Osnove feng šuija sugerišu da ne gurate stranu kreveta uza zid. Ostavite dovoljno prostora za prolazak i za noćni ormarić. Oni koji su usamljeni, mogu fioku od drugog ormarića držati praznu kako bi stvorili energetski prostor za partnera kojeg trenutno nemaju.

Profimedia
Spavaća soba

5. Izaberite pravu umetnost

Neka na slikama u spavaćoj sobi bude prikaz mirnih pejzaža ili prizora, mirne vode i okeana. Izbegavajte bilo koje umetničko delo koje prikazuje nasilje, oluje ili razdor jer je to energija koja donosi negativnost. Takođe, ne držite slike na kojima je prikazana usamljena žena. Odlučite se za prikaze parova, kako ljudi, tako predmeta i životinja.

Unsplash
Spavaća soba

6. Uklonite predmete koji kradu energiju

Na primer, ako se vrata kupatila vide iz vašeg kreveta, držite ta vrata zatvorena. Takođe, sušeno cveće umrtvljuje energiju, dok sveže cveće može pozitivno da se odrazi na ljubav i strast, ali ne smete sa njim preterivati. Ogledalo ne treba da bude naspram kreveta. Ako vam je važno a ga imate u spavaćoj sobi okačite ga ili zalepite unutar ormana.

Profimedia
Spavaća soba

7. Iznesite predmete koji vas podsećaju na bivšeg partnera

Ako ste u novoj vezi, sklonite poklone i stavri bivšeg partnera, kao i ono što vas podseća na njega, jer to može nepovoljno uticati na energiju nove veze.

Pexels
Spavaća soba

8. Aktivirajte svoja čula

Pusitte muziku koja vam najviše prija, ali ne da bude previše glasna.

Podesite osvetljenje u spavaćoj sobi tako da bude romantično. U ovu svthu možete koristiti mirišljave sveće. Sveće sa svojim treperavim prigušenim svetlom uvek stvaraju veoma romantično okruženje i mogu izazvati porast seksualne želje. Ispunite sobu mirisima, a u za erotsku energiju posebno su efikasni mirisi sandalovina, neroli i jasmina.
Unsplash
Spavaća soba

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike