Genijalan trik sa TikToka pokazuje kako možete očistiti kauč uz pomoć, verovali ili ne, poklopca za šerpu (VIDEO)

19.07.2022

17:44

0

Autor: D. R.

Pored toga što je super-genijalno, veoma je jednostavno

Genijalan trik sa TikToka pokazuje kako možete očistiti kauč uz pomoć, verovali ili ne, poklopca za šerpu (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Održavanje higijene kuće uglavnom izgleda kao hodanje u krug i oduzima puno energije. Taman sve savršeno očistite i sredite, a "atomska bomba" je krenula ka dnevnoj sobi, recimo.

Međutim, trik koji je postao viralan na društvenoj mreži TikTok otkriva kako očistiti kauč bez preterano mnogo napora i što je najbitnije - sa dugoročnim efektom.

Sve što će vam biti potrebno jesu tableta za mašinsko pranje sudova, višenamenski deterdžent, vruća voda, krpa od mikrofibera, poklopac od šerpe ili lonca.

Kako ćete ovo uraditi?

Uzmite jednu činiju u kojoj ćete napraviti magični rastvor za čišćenje. Napunite je otprilike do pola vrućom vodom i ubacite tabletu za mašinsko pranje sudova i otprilike pun čep višenamenskog deterdženta. Izmešajte dok se dobro ne sjedini.

Zatim uzmite krpu od mikrofibera i umočite je u mešavinu za čišćenje. Uverite se da je potpuno potopljena i iscedite višak.

Postavite krpu za pranje na ravnu površinu. Centrirajte poklopac šerpe na krpu za pranje i preklopite svaki ugao prema ručki poklopca. Uzmite poklopac zajedno s krpom i započnite čišćenje.

Umočite krpu nazad u rastvor za čišćenje i ponavljajte dok ceo kauč ne istrljate. Ne samo da ćete efikasno očistiti površinsku prljavštinu i nečistoće, već će i lepo mirisati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike